کد خبر: ۵۵۰۲۰
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۸۵ - ۲۱:۱۴

ناامیدی پاول از کمک ایران به آمریکا!

آفتاب‌‌نیوز : پاول در مصاحبه با تلویزیون CBS گفت: گمان نمی‌کنم سوریه و ایران بخواهند به ما در عراق کمک کنند. وی در عین حال افزود: البته در شرایطی کنونی لازم است آمریکا با کشورهایی مثل ایران و سوریه مذاکره کند. گمان می‌کنم مذاکره نکردن با آنها در مورد اوضاع عراق کمی غیر واقعی باشد. 

وی با اشاره به تجربیات گذشته خود گفت: کشوری مثل سوریه قابلیت مذاکره را دارد. پاول گفت: در زمان تصدی پست وزارت خارجه آمریکا دوبار به دمشق سفر کردم. در یکی از این سفرها من از طرف آریل شارون نخست وزیر اسرائیل از بشار اسد خواستم حملات موشکی از خاک سوریه به اسرائیل را متوقف کند. وی افزود: من در گفت‌وگو با اسد این مساله را مطرح کردم و یک روز پس از آن پرتاب راکت‌ها متوقف شد. 

نوزیر خارجه سابق آمریکا معامله کشورش با ایران را با چالش‌های بیشتری همراه دانست. وی گفت: البته ایران و آمریکا علیرغم نداشتن روابط دیپلماتیک در سال‌های 2003-2000 مذاکراتی را در سطوح پایین انجام داده‌اند. 

پاول افزود: روابط خصمانه دو کشور در طول 27 سال گذشته هرگونه معامله میان آنها را سخت و پیچیده کرده است. بنا به گفته وی ارتباطات واشنگتن و تهران در سطوح پائین نیز می‌تواند کانال‌هایی را برای روابط گسترده‌تر فراهم کند. 

وی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: اگر اوضاع عراق وخیم است و ما در حال برد نیستیم پس در حال باخت هستیم و اکنون زمان آن رسیده است که سیاست‌های جدیدی را به کار گیریم تا باعث متحول شدن اوضاع شویم. 

پاول افزایش نیروهای آمریکایی در عراق را چاره‌حل مشکلات این کشور ندانست. این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که گفته می‌شود قرار است پس از تعطیلات کریسمس 3500 سرباز آمریکایی از مسیر کویت وارد عراق شوند. در حال حاضر 134 هزار نفر نیروی آمریکایی در عراق مستقر هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین