پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۰:۵۹
کد خبر:۵۵۲۰۳۸
۰۹:۵۰
۱۳۹۷/۰۷/۲۹

وقتی ماری‌جوانا در کانادا آزاد شد+تصاویر

وقتی ماری‌جوانا در کانادا آزاد شد+تصاویر
بر اساس قانونی که مجلس کانادا تصویب کرد، افراد بالغ در این کشور می‌توانند از روغن، دانه، گیاه و گیاه خشک‌شده ماریجوانا استفاده کرده و آنها را از فروشگاه‌های مخصوص خریداری کنند.
۰۹:۵۰
۱۳۹۷/۰۷/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
سرویس بین الملل- پارلمان کانادا اخیرا مصرف ماری جوانا را در آن کشور آزاد کرد.

به گزارش آفتاب‎نیوز به نقل از خبرگزاری رویترز، استفاده از ماریجوانا از سال ۱۹۲۳ در کانادا ممنوع شد اما استفاده پزشکی از آن در سال ۲۰۰۱ آزاد شد. بر اساس قانونی که مجلس کانادا تصویب کرد، افراد بالغ در این کشور می‌توانند از روغن، دانه، گیاه و گیاه خشک‌شده ماریجوانا استفاده کرده و آنها را از فروشگاه‌های مخصوص خریداری کنند.

مردم کانادا همچنین از این پس اجازه دارند تا معادل ۳۰ گرم از این ماده مخدر را به‌ راحتی حمل کنند. در همین حال فروش ماریجوانا به افراد غیربالغ تا ۱۴ سال زندان خواهد داشت. 

آزادشدن مصرف ماریجوانا در کانادا یکی از وعده‌های انتخاباتی جاستین ترودو نخست‌وزیر این کشور در سال ۲۰۱۵ بود. او معتقد است این اقدام از دست یافتن افراد غیربالغ به ماریجوانا جلوگیری کرده و سود آن را نیز از دست قاچاقچیان خارج خواهد کرد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
شما نگران کشورهای متمدن نباشید.. تاسفتون رو برای خودتون نگه دارید چون لازمتون می شه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
من نمیفهمم تبلیغ گل و حشیش یعنی چی؟
پاسخ
افشین
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
واقعاً باید متاسف شد از این کشور به ظاهر متمدن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
شرم آوره. نوجوون هم راحت تر از قبل دسترسی پیدا خواهد کرد. چون می تونه به یک بالغ پول بده که براش بخره. این پول تا وقتی دست قاچاقچی ها بود کثیف بود حالا تمیز شد؟!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
دلمون آب رفت :)
پاسخ