پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۵۴۲۸۴
۰۰:۱۴
۱۳۹۷/۰۸/۱۱

حمله خرس به کودک ۱۰ ساله در شهر دستنا

مسئول روابط عمومی اورژانس استان چهارمحال و بختیاری گفت: کودک ۱۰ ساله در کوه مشرف بر شهر دستنا مورد حمله خرس قرار گرفت و به شدت زخمی شد.
۰۰:۱۴
۱۳۹۷/۰۸/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،
محسن ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ساعت ۱۲:۲۰دقیقه ظهر امروز کودک ۱۰ ساله‌ای که با خانواده خود برای تفریح به کوه مشرف بر شهر دستنا رفته بود متاسفانه مورد حمله خرس قرار گرفت و از ناحیه پا به شدت مصدوم شد.

وی افزود: پس از تماس تلفنی با مرکز پیام اورژانس استان بلافاصله یک دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ محل اعزام شد و کارشناسان فوریت‌های پزشکی پس از انجام اقدامات درمانی مناسب، مصدوم را به بیمارستان کاشانی شهرکرد منتقل کردند.

ابراهیمی به خانواده‌ها توصیه کرد؛ حتی‌المقدور از بردن کودکان و افراد با توان جسمانی ضعیف به ارتفاعات و مناطق بکر طبیعی و مکان‌هایی که احتمال زندگی حیات وحش در آنها وجود دارد، خودداری کنند و دست کم در صورت چنین اقدامی، مراقبت لازم را از کودکان خود در این مناطق انجام دهند.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha