آفتابنیوز : نایب رئیس مجلس در ادامه سخنانش این دیدگاه را مخالف نظر مردم ذکر کرد و افزود: منحصر ساختن حمایت از دولت در بین مردم قابل قبول نبود. رایحه خوشخدمت نیز در عمل نتوانست در تبلیغات خود نشان دهد که بیش از سایر گروههای اصولگرا طرفدار دولت است و در تبلیغات آنان چنین چیزی مشهود نبود.
وی در عین حال با تأکید بر این که نباید شکست رایحه خوش خدمت را به حساب دولت گذاشت، گفت: اصولگرایان توانستهاند که بیشترین کرسیهای شورا را از آن خود کنند بنابراین پیروزی اصولگرایان را میتوان در حساب پسانداز دولت ریخت و باز هم تأکید میکنم که طرفداری از دولت در انحصار عده یا گروه خاصی نیست.
باهنر ابراز عقیده کرد: اصولگرایانی که در انتخابات پیروز شدهاند رقیب دولت نبودهاند بلکه آنان نیز در مجموعه حامیان جدی دولت محسوب میشوند.
نماینده مردم کرمان در بخش دیگری از سخنانش و در توضیح اظهارات حبیب الله عسگراولادی، دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری مبنی بر اینکه «باید برای باز تعریف مبانی، مفاهیم و مصادیق اصولگرایی تلاشهای جدیدی انجام شود» گفت: متأسفانه در ایران هنوز احزاب به معنای واقعی خویش نهادینه نشده و در عرصه سیاسی شاهد حضور احزاب قدرتمند نیستیم به همین دلیل عملکرد حزبی در ایران در غالب ائتلاف و جبهه شکل میگیرد.
وی در ادامه گفت: ریشه تفاهم در جبهه اصولگرایی به سالهای گذشته برمیگردد اما در گردنههای سیاسی و در زمانهایی که باید تصمیمگیری شود، اختلافات نظر جزیی بین اصولگرایان وجود دارد.
باهنر اصولگرایان را دارای سیاست راهبردی یکسان دانست و گفت: احزاب و تشکلهای اصولگرا دارای سیاست راهبری مشترک هستند اما در مصادیق و سیاستهای جزئی، اختلاف نظر دارند و آقای عسگراولادی نیز برای شفافیت در عملکرد جبهه اصولگرایان این سخنان را بیان کرده است.
وی افزود: تعریف دقیق مواضع و راهکارهای اصولگرایی به شفافیت عملکرد مخاطبین و اعضای فعال اصولگرا و تفاهم بیشتر کمک خواهد کرد به همین دلیل باید مواضع اصولگرایی را بار دیگر تعریف نمود.