پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۵۵۵۳۶۴
۲۰:۳۳
۱۳۹۷/۰۸/۱۶

توضیح سخنگوی موگرینی درباره «سازوکار ویژه اتحادیه اروپا» برای تجارت با ایران

سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانسی خبری اعلام کرد که تلاش‌ها برای راه‌اندازی سازوکاری برای تجارت با تهران با وجود تهدیدهای واشنگتن شدت گرفته است.
۲۰:۳۳
۱۳۹۷/۰۸/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،
«مایا کسیانسیچ» سخنگوی رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانسی خبری گفت: کار بر روی ساز و کار ویژه اتحادیه اروپا ادامه دارد و در واقع تسریع شده است.

وی در ادامه تصریح کرد که این سازوکار به صادرات‌کننده‌ها و واردات‌کننده‌های اروپایی اجازه می‌دهد تا روابط تجاری خود را به صورت مشروع با ایران حفظ کنند.

سخنگوی کمیسیون اروپا همچنین از اقدام سوئیفت مبنی بر تعلیق بانک‌های ایرانی از دسترسی به این شبکه ابراز تاسف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، در همین رابطه برخی اخبار تائید نشده از این امر حکایت دارند که فرانسه و یا آلمان میزبان این ساز و کار ویژه خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha