به گزارش آفتاب نیوز، 
پسوتو كه به تازگی اعلام كنارهگیری بهعنوان بازیكن را كرده بود، به سرعت تحت چند عمل جراحی قرار گرفت و از دل مرگ به زندگی بازگشت. وقتی دكتر پیرپائولو دونادیو اعلام كرد حال او رو به بهبودی است، فوتبال ایتالیا نفس راحتی كشید.
رسواییهای فوتبال ایتالیا تلخ بود ولی مرگ پسوتو همه چیز را سیاهتر از آنچه بود، میكرد.
پسوتو در سال 1995 از تورینو- تیم رقیب- راهی یووه شد و در دلآلپی به پیروزیهای پرشماری دست یافت. 243 بار با پیراهن راهراه یووه به میدان رفت و 22 بار برای تیمملی ایتالیا بازی كرد. او یكی از مردان آتزوری در جامجهانی 1998 و یورو 2000 بود. میگفتند به افسردگی مفرط دچار شده. فرصت ملاقات با جیانلوكا را بارها بهدست آوردم و مثل همه شیفته هوش، دانش و خلق آرام او شدم.
آنچه میخواهم برایتان تعریف كنم ارتباطی به فوتبال ندارد. سال 2003 در بیمارستان گازلینی در جنوا بودیم. مراسم افتتاحیه این بیمارستان بود و یووه نقش اساسی در جمعآوری پول برای برپایی این بیمارستان بازی كرده بود. بینكونری دو روز پیشتر در فینال لیگ قهرمانان برابر میلان شكست خورده بود.
اكثر بازیكنان یووه در شرایطی روحی بدی بهسر میبردند. جیجی بوفون میگفت هنوز نتوانسته بخوابد ولی پسوتو در آرامش بهسر میبرد.
هدف گردهمایی ما در آن بعدازظهر این بود كه به بیماران و كودكان بیمار امید ببخشیم و جیانلوكا بدون خبر خود را به جنوا رسانده بود تا در آن مراسم شركت كند.
همسرش رینا همراهش بود، یك بانوی زیبا و مهربان كه شباهتی به زوج سایر فوتبالیستهای معروف ایتالیایی نداشت. او را بارها دیده بودم كه پس از پایان تمرینات یووه، همراه با بچههایش میآمد تا جیانلوكا را به خانه ببرد. بنابراین قضیه افسردگی مفرط پسوتو را درك نكردم. همسرش هم این امر را رد كرد و گفت هرگز مشكلی با هم نداشتهاند.
اما چیزی كه پس از آن حادثه مهم بود نگاه به آینده به شمار میرفت. ما عاشقان فوتبال، امیدوار بودیم و هستیم پسوتو ارتباطی به آدمهای رسواییهای فوتبال ایتالیا نداشته باشد.
تصادفی نبود یووه او را در دشوارترین برهه حیاتش به حضور بیشتر در باشگاه فرا خواند. پسوتو باید كنار بانوی پیر باقی بماند. میدانم خانواده آنیلی بار دیگر او را در آغوش خواهند كشید.
باید بخشی از دلآلپی را به نام او كرد؛ همان كاری كه برای گاتانو شیرا پس از مرگش انجام شد. نباید اشتباهی كه برای آگوستینو دی بارتولومی، كاپیتان رم در دهه 1980 كه خودكشی كرد و جان سپرد را تكرار كنیم. او خود را با گلوله كشت؛ چرا كه احساس میكرد دنیایی كه روزگاری او را دوست میداشت، فراموشش كرده.امیدوارم هرچه زودتر پسوتو را در ورزشگاه ببینیم و همه برای مردی كه بسیار حساس و دوستداشتنی است بپا خیزند و هورا بكشند.