پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۶:۳۶
کد خبر:۵۵۶۸۹۴
۲۰:۵۸
۱۳۹۷/۰۸/۲۴

ایران قهرمان مسابقات تیروکمان ارتش‌های جهان شد

تیم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران عنوان قهرمانی مسابقات تیروکمان ارتش های جهان را به دست آورد.
۲۰:۵۸
۱۳۹۷/۰۸/۲۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
 در این رقابت ها که در کشورمان برگزار شد تیم تیروکمان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اول شد و تیم های روسیه و چین عناوین دوم و سوم را به دست آوردند. 

تیم ایران با حضور 15 ورزشکار زن و مرد در دو بخش کامپوند و ریکرو موفق به کسب هفت مدال رنگارنگ شامل سه مدال طلا، یک نقره و سه برنز شد و در مجموع تیمی قهرمان این مسابقات شد.

* کامپوند
کمانداران ایران در بخش کامپوند تیمی مردان مدال طلا را به دست آوردند و رتبه های دوم و سوم توسط روسیه و سریلانکا تصاحب شد. 

در کامپوند تیمی بانوان، کمانداران ایران مدال طلا و برنز را به گردن آویختند و مدال نقره به تیم روسیه رسید.

در کامپوند انفرادی مردان، مدال های طلا و نقره به نمایندگان ایران و مدال برنز به نماینده روسیه تعلق گرفت. 

همچنین در کامپوند انفرادی بانوان، کمانداران روس در جایگاه اول و دوم قرار گرفتند و نماینده ایران مدال برنز را تصاحب کرد. 

* ریکرو

در ریکرو تیمی بانوان، تیم های کره شمالی، روسیه و ایران به ترتیب عناوین اول تا سوم را به دست آوردند. 

در ریکرو تیمی مردان نیز کشورهای چین، کره شمالی و روسیه عناوین برتر را کسب کردند. 

همچنین در ریکرو انفرادی زنان نمایندگان روسیه، کره شمالی و ایران و در 

بخش انفرادی مردان چین، روسیه و کره شمالی عناوین برتر را تصاحب کردند. 

این مسابقات به عنوان اولین دوره با شرکت هفت تیم شامل کشورهای روسیه، چین، کره شمالی، اوکراین، سریلانکا، برزیل و تیم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از تاریخ 21 الی 25 آبان به میزبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران در تهران برگزار شد. 

به گزارش ایرنا؛بیش از 90 ورزشکار زن و مرد در دو بخش کامپوند و ریکرو به مدت سه روز در سایت تیروکمان ورزشگاه آزادی تهران به رقابت پرداختند.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha