پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 21 June 2026
کد خبر:۵۶۰۵۵۵
۱۳:۰۰
۱۳۹۷/۰۹/۱۳

واکنش مطهری به خبر گزینه بودن فرزندش برای شهرداری منطقه 17

بحثی که بنده مطرح کردم ارتباطی به شهردار شدن فرزندم در منطقه 17 تهران نداشت. هیچ قول و قراری در این زمینه بین بنده، شهردار تهران و وزیر کشور رد و بد نشده است.
۱۳:۰۰
۱۳۹۷/۰۹/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،
نایب رئیس مجلس نسبت به احتمال انتخاب فرزندش به عنوان شهردار منطقه ۱۷ تهران واکنش نشان داد.

علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به شایعات مطرح شده درباره انتخاب فرزند وی به عنوان شهردار منطقه 17 تهران،گفت: اطلاعی در این باره ندارم که آیا وی گزینه جدی برای شهرداری منطقه 17 هست یا خیر.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "گفته می‌شود شما دنبال استیضاح وزیرکشور به دلیل امضا نشدن حکم شهردار جدید تهران بودید اما به دلیل اینکه فرزندتان گزینه شهرداری یکی از مناطق تهران شد از این استیضاح انصراف دادید"، اظهار داشت: بحثی که بنده مطرح کردم ارتباطی به شهردار شدن فرزندم در منطقه 17 تهران نداشت. هیچ قول و قراری در این زمینه بین بنده، شهردار تهران و وزیر کشور رد و بد نشده است.

منبع: تسنیم 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
علی مطهری شهرداری
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
پسر ایشان را من می شناسم. انسان بسیار با شخصیت می باشد . و لیاقت شهردار شدن را دارد.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
اگر پسر ایشان واجد شرایط منصب باشند که بسیار هم عالیست.
پاسخ