پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۳:۰۹
کد خبر:۵۶۱۰۴۵
۱۶:۳۰
۱۳۹۷/۰۹/۱۶
افزایش قیمت خودرو با کمک سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان؟!

خودروسازان دوباره قیمت‌ها را افزایش دادند!

در حالی که از ماه‌ها پیش سازمان حمایت در حال بررسی قیمت خودرو با توجه به افزایش قیمت ارز است، خودروسازان از مدت‌ها پیش قیمت محصولات خود را افزایش داده‌اند و به تازگی ایران خودرو هم قیمت جدید 4 محصول خود را اعلام کرد.
۱۶:۳۰
۱۳۹۷/۰۹/۱۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
گروه صنعتی ایران خودرو طی بخشنامه‌ای قیمت چهار محصول را برای فروش اعلام کرد. 

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ در این بخشنامه که قیمت 4 محصول برای فروش از 17 آذر و تحویل فوری اعلام شده، قیمت 3 محصول افزایش و قیمت یک محصول جدید اعلام شده است. 

خودروسازان قیمت‌ها را افزایش دادند!

در این اطلاعیه  قیمت چهار محصول پژو پارس اتوماتیک 83 میلیون تومان،  S30 اتوماتیک 141 میلیون تومان، رنو تندر 90 پیکاپ 77 میلیون تومان و وانت آریسان دو گانه سوز 36 میلیون تومان مشخص شده است در حالی که قیمت قبلی پژو پارس اتوماتیک 54 میلیون و 802 هزار تومان، رنو تندر 90 پیکاپ 39 میلیون و 162 هزار تومان و وانت آریسان دوگانه سوز هم 31 میلیون و 861 هزار تومان بوده است. 

بنابراین با محاسبه قیمت‌ها مشخص می‌شود این خودروساز بیش از 28 میلیون تومان قیمت پژو پارس اتوماتیک، و حدود 38 میلیون تومان قیمت رنو تندر 90 پیکاپ و بیش از 5 میلیون تومان قیمت وانت آریسان دوگانه سوز را افزایش داده است. 

افزایش قیمت محصولات ایران خودرو و حتی  افزایش قیمت خودروهای تولید داخلی توسط سایر خودروسازان از قبیل بهمن موتور در افزایش قیمت بسترن B30 و امثال آن در حالی اتفاق افتاده که سازمان حمایت هنوز هیچ مجوزی را برای افزایش قیمت خودرو صادر نکرده و از طرفی نسبت به اینگونه افزایش قیمت هما هم هیچ واکنشی از خود نشان نداده است و مانند همیشه نقش بی‌تاثیر خود را در حمایت از مصرف‌کننده حفظ کرده است. 

گفتنی است بعد از اینکه شورای رقابت از شمول قیمت گذاری خودرو خارج شد، مقرر شد تا قیمت  تمام شده خودرو‌های داخلی  با توجه به تحولات اخیر ارزی توسط سازمان حمایت بررسی شود که تاکنون در این مورد سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان هیچگونه اظهار نظر رسمی نداشته است.

افزایش خودسرانه قیمت‌های خودرو توسط خودروسازان در حالی اتفاق می‌افتد که چهارشنبه هفته گذشته رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت  اعلام کرد «سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مسئول اعلام قیمت خودرو و تنظیم بازار است و رسیدگی خواهد کرد.» 

رحمانی همچنین گفته بود «قیمت خودرو را باید حتما پایین بیاوریم و نباید اجازه دهیم در بازار رانت و دلالی پیش بیاید!».

اگرچه رحمانی گفته که قیمت خودرو را باید حتما پایین بیاوریم اما تاکنون هیچ راهکاری از سوی وزارت صنعت برای کاهش قیمت خودرو اعلام نشده و سازمان حمایت هم به عنوان مسئول تنظیم بازار هیچ‌گونه اقدامی برای جلوگیری از این افزایش‌ قیمت‌ها به عمل نیاورده است. 

گفتنی است پیش از این رحمانی در گفت‌وگویی بعد از اینکه سبحانی‌فر عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی  به نقل از مسئولان وزارت صنعت نقل کرده بود که رئیس جمهور با افزایش قیمت خودرو مخالف کرده است با انکار این موضوع گفت: رئیس جمهور با افزایش قیمت خودرو مخالفت نکرده است. 

به هرحال آنچه  مسلم است مسئولان ذیربط بدون توجه به افزایش قیمت‌ها طی ماه‌ها اخیر،  پشت درهای بسته هنوز در کنج اتاق‌های خود مشغول محاسبه قیمت تمام شده کالا، خدمات و قیمت انواع خودروها هستند و می‌خواهند دقیق‌ترین قیمت‌ها را به بازار اعلام کنند که نه تولید کننده متضرر شود و نه مصرف‌کننده آسیب ببینند. اما معلوم نیست این محاسبات کی قرار است به پایان برسد؟

منبع: خبرگزاری فارس

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷
پارسال چند خودرو معرفی کردند که قرارشد دیگه تولید نشوند لااقل خودروهایی که ایمن نیستند را تولید نکنند.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷
ارز بالا میره قیمتا بالا میره ارز بیش از 40 درصد افت میکنه بازم قیمتا وحشتناک بالا میره تا کی این بنجل سازا باید مردمو بچزونن؟؟؟؟
پاسخ
فرشید
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷
آقا جون خودرویی رو که باید مرداد تحویل میدادی، چرا ندادین و الان دارین با افزایش قیمت 100 درصدی به مردم میدین!!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷
علت مشکل کمبود قطعه هم مشخص شد...
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۷
..... مگر دلار 70درصد کاهش نیافت
پاسخ
ناشناس
United States of America
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
بهترین راه اینه که هیچکس خرید نکنه و کسانی هم که ثبت نام کردند انصراف دهند. بنابراین باید همه هم صدا شویم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
خواهشأ،ثبت نام کنندگان قبلی خودرو را بیش از این سرگردان نکنید!
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۶
اینا کارگران بهانه کردن خون مردم می مکند
پاسخ