پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۵۶۵۳۳۹
۰۸:۱۰
۱۳۹۷/۱۰/۰۸

خانم بازیگر با سیبیل و کلاه شاپو +عکس

سارا خوئینی‌ها، بازیگر سینما و تلویزیون، عکسی از خود را در کنار امیرحسین رستمی در پشت صحنه سریال «آچمز» منتشر کرد.
۰۸:۱۰
۱۳۹۷/۱۰/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز، سارا خوئینی‌ها که این روزها در حال بازی در سریال «آچمز» است، عکسی از خود و امیرحسین رستمی را در اتاق لباس این مجموعه تلویزیونی منتشر کرد. او در این عکس از سبیل و کلاهی مردانه استفاده کرده است.

«آچمز»، یک سریال ۳۰ قسمتی با موقعیت‌های طنز است که تا اردیبهشت‌ سال آینده، تصویربرداری آن در لوکیشن‌های مختلفی در شهر تهران ادامه دارد.

در خلاصه داستان این مجموعه تلویزیونی که قرار است روی آنتن شبکه سه برود، آمده: «مصیب، تازه پس از ۴۵ سال می‌فهمد که تنها فرزند خانواده نبوده است. برای پیدا کردن گمشده‌ سالیان دور مادرش، راهی تهران می‌شود و اما خودش هم گمشده‌ بزرگ‌تری دارد؛ عزت و احترام. او مجبور است بین این ۲ گمشده یکی را انتخاب کند و همین داستان‌های پیچیده‌ای برایش به وجود می‌آورد که او را تبدیل به انسانی دیگر می‌کند.»

خانم بازیگر با سیبیل و کلاه شاپو +عکس

منبع:‌ثریا

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۸
از سارا خوئینی ها بعید بود چنین حرکت قبیحی!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ