آفتابنیوز : سیانان تراول با بررسی دسرهای مختلفی از شرق دور تا آمریکای لاتین ۵۰ دسر سنتی جهان را که اغلب برای جشنهای آیینی و سال نو استفاده میشوند طبقهبندی کرده است. در این فهرست نام بستنی زعفرانی ایرانی هم خودنمایی میکند.
سیانان تراول در توصیف این دسر توضیح میدهد: «بستنی زعفرانی با زعفران و گلاب و پسته تهیه میشود. پس عجیب نیست که این بستنی ایرانی در سال نوی پارسی، نوروز مورد توجه باشد.»
از رنگ طلایی روشن تا عطر خوش آن، این بستنی مناسب بهار است. بستنی زعفرانی ایرانی در نوع خودش تجربهای خاطرهانگیز است و بهتنهایی توانسته بین سردترین دسرهای جهان جایگاه ویژهای داشته باشد. این بستنی را میتوان بین دو نان ویفری گذاشت. این ویفرها مزهای ملایم و بافتی ترد دارد.
سیانان تراول در پایان مینویسد: «از تهران تا تهرانجلس همه عاشق این بستنی معطر هستند.»
چمدان