پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۶۶۴۵
۲۲:۲۰
۱۳۸۵/۱۱/۰۴

سربازان آمریکا در محاصره شبه ‌نظامیان

۲۲:۲۰
۱۳۸۵/۱۱/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: تنها چند روز پس از کشته شدن دوازده سرباز امریکایی بر اثر سقوط یک هیلکوپتر جنگی، دومین هلیکوپتر ارتش امریکا نیز هنگام پرواز بر فراز منطقه خطرناک سنی‌نشین مرکز بغداد سقوط کرده و پنج نفر را بر آمار کشته‌شدگان امریکایی در سال جاری میلادی افزود. هلیوکوپتر فوق درست زمانی در حال پرواز بر فرار منطقه بود که سربازان عراقی در حال مبارزه خیابانی با شبه نظامیان سنی مستقر در محل بودند. 

یک مقام ارشد ارتش عراق ساعتی پس از سقوط هلیکوپتر فوق اعلام کرد که حمله به هلیکوپتر در هنگام پرواز منجر به این حادثه شده است. البته منابع آمریکایی با رد این ادعا، هنوز علت واقعی سقوط را اعلام نکرده‌اند. این منبع عراقی که خواست نامش فاش نشود ادعا کرد که هلیکوپتر فوق هدف اسلحه‌های خودکار در اختیار جنگجویان وابسته به اهل تسنن قرار گرفته و منهدم شده ‌است. البته ارتش امریکا اعلام کرده‌ است که تاکنون هیچ مدرک مستدلی مبنی بر هدف قرار گرفتن هلیکوپتر در اختیار نیست.

ارتش امریکا تاکنون از بیان جزئیات این ماجرا خودداری کرده و بر سری ماندن علت سقوط هواپیما نیز تاکید دارد. البته به گفته سخنگو ارشد ایالات متحده در عراق پنج نفر از کارشناسان امنیتی این کشور در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند. یک منبع آمریکایی که خواست نامش فاش نشود اعلام کرد که در سر چهار قربانی این حادثه گلوله یافت شده‌است.

شاهدان عینی نیز ادعا کردند که شاهد تیراندازی یک شبه نظامی به هلیکوپتر و سقوط پس از آن بودند. تاکنون گروه‌های شبه نظامیان اهل تسنن و ارتش «انصار السنه» این کشور مسئولیت حمله فوق را پذیرفته‌اند.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha