کد خبر: ۵۶۸۶۳۳
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۰

درباره خواص هویچ بیشتر بدانید

هویج یکی از سبزیجات مفیدی است که خوردن آن فواید بسیاری برای سلامتی دارد که یکی از آنها کمک به التیام زخم است.
آفتاب‌‌نیوز :
 هویج یک ریشه خوراکی متعلق به خانواده‌ی چتریان است. این خانواده شامل جعفری، شقاقل، شوید، زیره سبز و غیره نیز می‌شود. گیاه هویج دارای برگ‌های سبز است و ریشه‌ی بلند و باریکی به رنگ نارنجی دارد که خوراکی است. هویج‌های کوچک ترد هستند، اما طعم و مزه‌ی چندانی ندارند زیرا هنوز به بلوغ نرسیده‌اند.

براساس گزارش «مدیکال‌دیلی»، هویج به عنوان شیرین‌ترین نوع سبزیجات فایده بسیاری برای سلامت پوست و بدن دارد که شاید تنها چند مورد از آنها را بدانید. در اینجا با برخی فواید دیگری از این ریشه نارنجی آشنا می‌شوید.

درباره خواص هویچ بیشتر بدانید

سلامت قلب

گفته می‌شود هویج سطوحی از «لیپوپروتئین کم‌چگالی (ال‌دی‌ال)» را کاهش و سطوحی از «لیپوپروتئین پرچگالی (اچ‌دی‌ال)» را در خون افزایش می‌دهد. همچنین این ماده غذایی می‌تواند خطر ابتلا به لخته شدن خون را کاهش دهد.

«مارتا گولتی» مدیر بخش قلب‌شناسی دانشگاه آریزونا گفت: از آنجایی که ما می‌دانیم هویج کلسترول خون را کاهش می‌دهد بنابراین می‌تواند به کاهش فشار خون و جلوگیری از حمله قلبی کمک کند.

ماده مفید برای چشم

یکی از بهترین مزایای خوردن هویج، اثر مکمل‌های بتاکاروتن بر روی سلامت چشم افراد است.

هویج منبع غنی از ویتامین A است، این ویتامین ماده مغذی برای حفظ سلامت چشم مهم و ضروی است.

پیشگیری از بیماری

هویج پخته در مقایسه با هویج خام دارای آنتی‌اکسیدان بیشتری است. این ترکیب می‌تواند به کاهش پیری سلول کمک و از بدن در برابر اثرات مضر رادیکال‌های آزاد محفاظت کند.

قرار گرفتن در معرض رادیکال‌های آزاد با خطر ابتلا به ویروس‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان، آنفولانزا و ... مرتبط است.

کالری کم

اگر شما به دنبال کاهش وزن سالم هستید، هویج به دلیل داشتن میزان آب زیاد و مقدار کالری کم، یک وعده غذایی عالی برای شما است. به طور متوسط هویج خام دارای 25 کالری است.

برخی گفته‌ها حاکی از آن است که جویدن هویج برای کودکان می‌تواند راهی برای رهایی از خوردن چیپس و خوراکی‌های غیرمفید باشد.

التیام زخم

«لیزا ساموئل» متخصص تغذیه گفت: هویج علاوه بر ویتامین A، منبع غنی از ویتامین C است که برای سلامت پوست بسیار مفید است.

وی افزود: برای تولید کلاژن، پروتئین اساسی در پوست و بافت‌های پیوندی نیاز به ویتامین C است، بنابراین برای جلوگیری از آسیب سلولی در بدن و التیام جراحات به این ویتامین نیاز است.

منبع: فارس
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین