پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۵۶۹۲۵۸
۰۰:۴۴
۱۳۹۷/۱۰/۲۷

مسمومیت 7 نفر در کاشمر بر اثر مصرف مشروبات الکلی

مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر گفت: هفت نفر با علائم مشکوک به مسمومیت الکلی به بیمارستان‌های این شهرستان مراجعه کردند که 5 نفر از آن‌ها به دلیل مسمومیت شدید به مشهد اعزام شدند.
۰۰:۴۴
۱۳۹۷/۱۰/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،
محمد جواد یزدانی در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: از ظهر روز گذشته تا ساعت 3 بامداد امروز 26 دی ماه، 7 نفر با علائم مشکوک به مسمومیت الکلی به بخش اورژانس بیمارستان‌های حضرت ابوالفضل(ع) و شهید مدرس کاشمر مراجعه کردند.

وی افزود: از همان ساعات اولیه تمام این افراد بستری و تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفتند. پنج نفر از این افراد به دلیل وخامت حالشان به مشهد اعزام شدند.

وی اظهار کرد: این که دلیل اصلی مسمومیت چیست، در مشهد با انجام آزمایشات لازم در حال بررسی است. براساس شواهد موجود مسمومیت به دلیل مصرف مشروبات الکلی بوده اما این که دلیل اصلی مسمومیت بر اثر مصرف مشروبات تقلبی بوده یا نه، باید مورد بررسی بیشتری قرار گیرد.

وی رده سنی این افراد را 24 تا 32 سال اعلام کرد.

یزدانی اظهار کرد: شاید در ماه، یک یا دو مورد مسمومیت به دلیل مصرف مشروبات الکلی داشته باشیم اما تاکنون به این شدت نداشته‌ایم و برای اولین بار چنین اتفاقی افتاده است.

وی مشکلات کبد و کلیه را از جمله عوارض مصرف مشروبات الکلی ذکر کرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha