پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۷۰۲۸۳
۱۱:۲۷
۱۳۹۷/۱۱/۰۲

تصدی‌گری دولت در صنعت خودرو خاتمه می‌يابد

بر اساس مصوبه امروزمجلس، دولت مكلف است طی مدت 3 سال از لازم الاجرا شدن قانون ساماندهي خودرو با اجرای صحيح قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل44 زمینه رقابت پذیری در صنعت خودرو را به نحوی فراهم کند که تصدی گری دولت خاتمه یافته و صرفا اقدامات نظارتی سیاست گذاری و تنظیم گری انجام دهد.
۱۱:۲۷
۱۳۹۷/۱۱/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،
نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز در جریان بررسی جزئیات طرح ساماندهی صنعت خودرو با پیشنهاد جایگزین برای ماده 2 این طرح که از سوی حمیدرضا فولاگر صورت گرفت، موافقت کردند.

بر اساس این مصوبه، دولت مکلف است طی مدت 3 سال از لازم الاجرا شدن این قانون با اجرای صحیح سیاست‌های کلی اصل 44 و قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 و اصلاحات بعدی آن و سیاست های کلی تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی زمینه رقابت پذیری در صنعت خودرو را به نحوی فراهم کند که تصدی گری دولت خاتمه یافته و صرفا اقدامات نظارتی سیاست گذاری و تنظیم گری انجام دهد.

گفتنی است این پیشنهاد با 113 رای موافق، 36 رای مخالف و 10 رای ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۲
یعنی تا 3 سال دیگر خودرو سازان هربلایی خواستند سر ملت بیاورند
پاسخ