پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۵۷۰۷۸۳
۱۹:۲۹
۱۳۹۷/۱۱/۰۴

بازداشت متهمان به کودک‌آزاری در مشهد

بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مشهد گفت: 2 متهم به کودک آزاری منجر به قتل در این کلانشهر دستگیر شدند
۱۹:۲۹
۱۳۹۷/۱۱/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،
کاظم میرزایی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با گزارش مرگ مشکوک دختر بچه 6 ساله در بیمارستان امدادی مشهد در 22 روز قبل، موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه پزشک قانونی آثار سوختگی و ضربه به سر این کودک را تایید کرده بود، روز گذشته زن و مردی که کودک را به بیمارستان منتقل کرده بودند به دادسرا احضار شدند.

وی گفت: این زن و مرد در تحقیقات اعلام کردند که این دختر بچه فرزند انها نبوده و مادرش کارتن خواب است لذا کودک نزد آنها نگهداری می شده است.

میرزایی افزود: در ادامه تحقیقات این مرد اعتراف کرد که هنگام کشیدن مواد مخدر سیخ داغ را برای تفریح به بدن این دختربچه فرو می کرده است.

وی اظهار داشت: این زن و مرد برای ادامه تحقیقات پیرامون کودک آزاری منجر به قتل بازداشت شدند و تحقیقات ادامه دارد.

11 دی ماه امسال دختر بچه 6 ساله به علت تشنج و بدحالی به بیمارستان منتقل شده بود که کادر درمانی متوجه سوختگی ‌های عفونی گسترده روی بدن وی شدند.

این کودک دچار مرگ مغزی شده و تحقیقات قضائی برای روشن شدن علت ماجرا آغاز شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کودک آزاری مشهد
ارسال پیام
captcha