پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۰:۲۷
کد خبر:۵۷۲۸۵۴
۰۹:۳۵
۱۳۹۷/۱۱/۱۵

پرویز کاظمی با وثیقه ۱۰ میلیاردی آزاد شد

وکیل مدافع پرویز کاظمی از تامین وثیقه تعیین شده دادگاه برای موکلش خبر داد.
۰۹:۳۵
۱۳۹۷/۱۱/۱۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
سیامک مدیر خراسانی در خصوص آخرین وضعیت پرونده پرویز کاظمی (از متهمان پرونده بانک سرمایه) گفت: چند روز بعد از آخرین جلسه دادگاه، موکل وثیقه تعیین شده از سوی قاضی پرونده را تامین کرد.

وی افزود: پس از تامین وثیقه، موکلم آزاد شده است. در حال حاضر در این پرونده هنوز حکمی صادر نشده است.

پرویز کاظمی با وثیقه ۱۰ میلیاردی آزاد شد

 قاضی مسعودی‌ در جلسه چهارم رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده بانک سرمایه، با اعلام ختم رسیدگی گفت: قرار تأمین کیفری متهمان تشدید می شود.

قاضی مسعودی ادامه داد: وکلا یک هفته مهلت دارند که هر گونه مستند و مدارکی که دارند را به دادگاه تحویل دهند تا تصمیم خداپسندانه گرفته شود.

پس از اتمام دادگاه، قاضی مسعودی  اعلام کرد: وثیقه متهمان از سه میلیارد به ۱۰ میلیارد افزایش پیدا کرد. در حال حاضر متهمان بازداشت هستند و اگر نتوانند وثایق را پرداخت کنند، در بازداشت می مانند.

بر اساس کیفرخواست صادره، علی بخشایش فرزند روح الله به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی و مشارکت در ۴۶ فقره خیانت در امانت، پرویز کاظمی فرزند درویش به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی و مشارکت در ۴۱ فقره خیانت در امانت و محمدرضا توسلی فرزند غلامرضا به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق اخلال در نظام پولی و بانکی و مشارکت در ۴۰ فقره خیانت در امانت پای میز محاکمه قرار گرفته‌اند.

منبع: خبرگزاری مهر
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
30 میلیون یورو به پول امروز چند می شود ؟
پاسخ