پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۷۳۳۹
۱۳:۴۷
۱۳۸۵/۱۱/۲۳

طرح نااهلان برای پرونده هسته‌ای!

۱۳:۴۷
۱۳۸۵/۱۱/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: «محمد رضا باهنر» نایب رییس مجلس طی سخنانی در راهپیمایی 22 بهمن در نهاوند به دفاع از عملکرد دولت نهم و انتقاد از دولت و مجلس اصلاحات پرداخت. باهنر در سخنان خود از دوره اصلاحات به عنوان «دوره اختلاف نظر و برخی اقدامات نامناسب و ورود برخی نااهلان به جایگاه‌های حكومتی» نام برد.

وی گفت: یك عده كه با امام، رهبری ، اسلام و مردم دعوا داشتند تحت شرایطی وارد نهادهای حكومتی شدند و حتی در مساله هسته‌ای دنبال ارایه طرح سه فوریتی برای تسلیم در برابر آمریكا بودند. 

نایب رییس مجلس هفتم گفت: اما دولت نهم دولتی است كه برای رساندن خدمت بدون منت به مردم عزم جدی دارد و آنقدر تلاش می‌كند كه ما مجلسی‌ها بعضی وقتها به آن ایراد می‌گیریم.

گفتنی است طرح سه‌فوریتی مجلس ششم برای تصویب پروتکل الحاقی یکی از طرح‌های احساسی مجلس ششم بود که همان وقت با پادرمیانی سران دولت دوم خرداد و تحت فشار مسئولان وقت پرونده هسته‌ای با این دلیل که تصویب این طرح مانع چانه‌زنی ایران با اتحادیه اروپا و کسب امتیاز از غرب می‌شود، مسکوت ماند. این طرح البته در شرایطی ارایه شد که فشارهای آمریکا به ایران بی‌نهایت افزایش یافته و جنگ روانی عجیبی پیرامون آمادگی آمریکا برای حمله به ایران به راه افتاده بود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha