پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۹:۵۹
کد خبر:۵۷۴۱۳۷
۲۲:۵۸
۱۳۹۷/۱۱/۲۱

الله کرم: حساب ولایتمداران از برهم‌زنندگان وحدت در یوم‌الله‌ها جداست

رئیس شورای هماهنگی حزب الله گفت: افرادی که اختلافات جریانی و فکری خودشان را به یوم الله‌ها می‌کشاندند، حساب ولایتمداران از آنها جدا است.
۲۲:۵۸
۱۳۹۷/۱۱/۲۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
حسین الله کرم گفت: مردم ولایتمدار هستند، اگر ولایت خط قرمزی را تشخیص دهند، مردم حتما آن خط قرمز را رعایت خواهند کرد. البته جریان هایی هستند که شاید بخواهند هرگونه وحدت حتی وحدت در یوم الله ها را به هم بزنند. آنها حساب شان جداست و حتما باید با آنها برخورد شود.

رئیس شورای هماهنگی حزب الله اظهار کرد: البته بودند افرادی که اختلافات جریانی و فکری خودشان را به یوم الله ها می کشاندند و در این روزها به نوعی با کسانی که فکر می کردند خلاف جریان منافع ملی حرکت می کنند تسویه حساب می کردند که رهبر انقلاب این را خط قرمز قرار دادند. جریان های وابسته به ما سعی می کنند جلوی این کارها را بگیرند و خواهند گرفت.

منبع: خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha