پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۵۷۸۲۴
۱۵:۴۰
۱۳۸۵/۱۲/۰۲

حمایت عضو حزب اعتماد ملی از لاریجانی

۱۵:۴۰
۱۳۸۵/۱۲/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

آفتاب: «ابوالفضل شکوری» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ششم درباره ضرب‌الاجل 60 روزه شورای امنیت در خصوص پرونده هسته‌ای ایران و راه‌های برون رفت از بحران اتمی معتقد است «امروز شرایط دنیا به گونه‌ای نیست که ما حرف اول را بزنیم. استفاده از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای حق ماست اما برای دستیابی به این حق نباید راهی را در پیش بگیریم که منافع ملی و انقلاب مورد تهدید قرار گیرد».

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب با تایید سیاست‌های شورای عالی امنیت ملی و مواضع لاریجانی درباره مساله هسته‌ای ایران، آن را واقع‌گرایانه و موضع نظام ارزیابی کرد و افزود: سخنگوی رسمی پرونده هسته‌ای ایران، لاریجانی است و معتقدم سخنان او می‌تواند مبنای بسیاری از گفت‌وگوهای جدید قرار گیرد. 

وی با بیان اینکه «مواضع مسئولان پرونده هسته‌ای باید مبتنی بر اصل شرایط دنیا و منافع ملی باشد» اظهار امیدواری کرد که غرب این مساله که ایران قصد ساخت بمب ندارد را درک کند و در مقابل ایران هم این فرصت را از دست ندهد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha