پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۵۷۸۵۴
۱۷:۱۷
۱۳۸۵/۱۲/۰۲

اقتدار سپاه

۱۷:۱۷
۱۳۸۵/۱۲/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مرحله اول مانور «اقتدار» نیروی زمینی سپاه از صبح دوشنبه آغاز شد. در مرحله اول كه در 16 استان كشور آغاز شد، تمرین حفظ تمامیت نیرو، سلاح‌ها و تجهیزات به عنوان اصلی مهم در نبردها به اجرا درآمد كه 750 اراده توپ و راكت انداز، سپاهیان را پشتیبانی می‌كردند. 

مرحله دوم كه از سحرگاه سه‌شنبه آغاز شد نیز رزمایش بزرگ پدافند هوایی نیروی زمینی سپاه بود كه در آن 620 قبضه توپ ضدهوایی و سلاح های دوش پرتاب از مواضع آشكار و پنهان، علیه بالگردها، هواپیماها و موشك‌های دشمن فرضی به اجرای ماموریت پرداختند. در این مرحله همچنین واحدهایی نیز به صورت سیال و متحرك علیه عملیات هوابرد و تازش هوایی دشمن فرضی وارد عمل می‌شوند.

در مرحله سوم رزمایش «اقتدار» نیز 9 هزار تیم عملیاتی در نیروی زمینی سپاه وجود دارد كه 3 هزار تیم در مرحله دوم رزمایش به صورت خودكفا و خود اتكا حضور می یابند. برخی از این تیمها مجهز به سلاح ضد بالگرد، برخی مجهز به سلاح های ضد زره و برخی نیز به اجرای ماموریت‌های نفوذ و كمین می‌پردازند. 

گزارش تصویری: دومین روز مانور سپاه [کیک کنید]
«اقتدار» سپاه در مقابل ناظران [کلیک کنید]
اشراف کامل سپاه بر تحرکات آمریکا [کلیک کنید]
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha