آفتابنیوز : حمید کریمی گفت: با توجه به شروع مسافرتهای نوروزی و افزایش تردد در محور کرج-چالوس،ضروریست تا متصدیان واحدهای صنفی پذیرایی در این محور،ضمن توجه به ضوابط بهداشتی و رعایت نرخهای مصوب اتحادیه، خاطرهای خوش را برای مسافران نوروزی رقم زده و امکانات مناسبی را برای استقبال و پذیرایی از هموطنان عزیزمان فراهم آورند.
کریمی ادامه داد: گشتهای مشترک بازرسی از واحدهای صنفی در ایام باقی مانده تا سال جدید به طور جدی دنبال خواهد شد بنابراین از کلیه فعالان صنفی درخواست داریم ضمن توجه به قوانین نظام صنفی، نهایت همکاری را با بازرسان داشته باشند.
رئیس اتاق اصناف کرج افزود: در گشت مشترک بازرسی از واحدهای پذیرایی جاده چالوس، کیفیت غذا، نظافت، بهداشت یخچالها و سردخانهها، وزن و قیمت انواع غذاها و شرایط نگهداری گوشت و مواد غذایی مورد ارزیابی بازرسان قرار گرفت و موارد لازم و ضروری نیز به متصدیان این واحدها یادآوری شد، همچنین در بررسی تعدادی از این واحدها، مقادیری غذای فاسد کشف شد که در حضور نمایندگان سازمانها و با دستور قضایی، تمام مواد کشف شده معدوم شد.
منبع: ایسنا