آفتابنیوز : داریوش مهدیفر اظهار کرد: بلوط از دیدگاه طب قدیم ایران میوهای گرم و خشک بوده که از سالهای گذشته استفاده میشده است.
وی با بیان اینکه آرد بلوط برای تهیه نان مورد استفاده قرار میگرفته است، افزود: آرد بلوط به همراه آب جوش برای درمان بواسیر نیز مفید است.
مهدیفر ادامه داد: همچنین در درمان اسهال، درد معده، نرمی استخوان، خونمردگی و... کاربرد دارد.
این محقق بخش تحقیقات منابع طبیعی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: میوه و پوست بلوط دارای تانن بوده و در صنایع چوبی استفاده میشود.
وی تصریح کرد: همچنین بلوط برای ناراحتیهای گوارشی، جلدی و سوختگی و به عنوان پادزهر در مسمومیتهای آلکالوئید فلزات به کار میرود.
مهدیفر از دیگر کاربردهای بلوط به استفاده در صنایع عکاسی، مرکبسازی و صنایع شیمیایی اشاره کرد و افزود: در صنایع غذایی به عنوان آنتیاکسیدان روغنهای خوراکی و... از آن استفاده می شود.
منبع: ایسنا