پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۲:۳۴
کد خبر:۵۸۶۰۵
۱۶:۴۹
۱۳۸۵/۱۲/۲۰
یک نماینده مجلس خبر داد:

وساطت هاشمی برای دیدار مراجع با احمدی‌نژاد

۱۶:۴۹
۱۳۸۵/۱۲/۲۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: علی عسگری عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی اعلام کرد «پذیرش آقای رئیس جمهوری از سوی مراجع عظام تدبیری بود که سفر اخیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به قم بسترساز آن بوده است». 

به گزارش خبرنگار پارلمانی آفتاب، نایب رئیس کمیسیون اصل 90 افزود: وساطت آقای هاشمی باعث شد مراجع آقای احمدی‌نژاد را بپذیرند. 

وی اظهار داشت: در جلسه اخیر 110 نماینده با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، یکی از نمایندگان تهران به عنوان دلسوزی در رابطه با نوع تعامل و رابطه دولت با روحانیت به ویژه مراجع عظام مطالبی بیان کرد و درخواست کرد رئیس مجمع تشخیص مصلحت قدمی بردارد و آقای هاشمی در همان جلسه به جمع نمایندگان ملت وعده داد که در سفر قریب‌الوقوع خود به قم به حکم تکلیف برای تحقق تقاضای یاد شده اقدام خواهد کرد. 

عسگری در پایان افزود: سفر اخیر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به قم و طرح ضرورت یاد شده در جلسه جامعه مدرسین و دیگر ملاقات‌های ایشان با بزرگان حوزه، بسترساز دیدارهای دکتر احمدی‌نژاد با مراجع تقلید بوده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha