آفتابنیوز : به گزارش آسوشیتدپرس، خالد شیخ محمد در این باره به دادگاه گفت: من تمامی مراحل حمله به برجهای دوقلو در ایالات متحده را شخصا برنامهریزی کردم.
خالد شیخ محمد در دستنوشتهای که در این خصوص تهیه کرده است ادعا کرد که در طول دوران بازداشت مورد شکنجه قرار گرفته است. البته وی صراحتا در دادگاه نظامی روز گذشته تصریح کرد که به هیچ وجه در زندان گوآنتانامو تحت فشار سربازان آمریکایی نبوده است.
آسوشیتدپرس در ادامه گزارش خود اعلام کرده است که خالد شیخ محمد در بخشی از اعترافات خود که از طرف دادگاه محرمانه اعلام شده است به بریدن سر گزارشگر وال استویت ژورنال نیز اعتراف کرده است. دانیل پرل در ژانویه سال 2002 در پاکستان ربوده شد. از همان ابتدا آقای تروریست مظنون اصلی این آدمربایی بود.
خالد شیخ محمد در این دستنوشته صراحتا مسئولیت صدها حمله تروریستی که ظرف 15 سال گذشته رخ داده را پذیرفته است. بیش از هزاران نفر در جریان این حملات تروریستی در سرتاسر جهان جان خود را از دست دادند.
تاکنون شش نفر به اتهام دست داشتن در حملات تروریستی از سوی دادگاههای فدرال به اتهام حضور در شبکه القاعده به حبس ابد محکوم شدهاند.
آقای تروریست در این دستنوشته همچنین اعتراف کرده است که در جریان بمبگذاری در منطقهای تفریحی در سواحل کنیا نیز دست داشته است. در این حادثه صدها اسرائیلی جان خود را از دست دادند. وی همچنین مسئولیت حمله موشکی ناموفق به جت مسافربری اسرائیل در کنیا را نیز پذیرفت. البته به گفته آقای تروریست بمبگذاری در باشگاهی در اندونزی در سال 2002 نیز از نقشههای وی بوده است. در جریان این حادثه بیش از 200 نفر جان خود را از دست دادند.
وی پرده از حملات تروریستی که هرگز اتفاق نیفتاد نیز برداشت. وی همچنین ادعا کرد که در جریان سوء قصد به جان جیمی کارتر و بیل کلینتون نیز نقش داشته است.
آقای تروریست مسئولیت حمله به سفارتخانههای آمریکا و اسرائیل را در آسیا و استرالیا نیز به عهده گرفت. علاوه براین گویا طرح حمله به به ناودانهای نظامی آمریکا همین خالد شیخ محمد بوده است.
سوءقصد به جان پاپ ژان پل دوم و پرویز مشرف نیز از جمله طرحهای خالد شیخ محمد بوده است. به طور کلی براساس دستنوشته خالد شیخ محمد، وی طراح 28 حمله ترویستی بوده است. در این دستنوشته 26 صفحهای که توسط پنتاگون در اختیار دادگاه قرار گرفته است، برخی اعترافات خالد شیخ محمد محرمانه باقی مانده است.
خالد شیخ محمد در ادامه ادعا کرده است که پس از بازداشت در سال 2003 میلادی توسط ماموران سیا شکنجه شده است.
در این میان قاضی دادگاه نظامی خطاب به خالد شیخ محمد گفت: آیا هیچ کدام از اعترافات شما به دلیل تحت فشار بودن انجام گرفته است؟
البته جواب خالد شیخ محمد به سوال که پیش از آغاز رسمی دادگاه از وی پرسیده شده بود سانسور شده است. بعدها آقای تروریست اعتراف کرد که هیچ کدام از اعترافاتش تحت فشار نبوده است.
آقای تروریست در بخشی از سخنانش از تلفات ناشی از حوادث یازدهم سپتامبر ابراز ندامت کرد. ی وی این باره گفت: زمانی که میگویم از کشته شدن سه هزار نفر در جریان این حادثه خوشحال نیستم بدین معناست که احساس ناراحتی هم میکنم.