فرمانده نیروی زمینی ارتش: دشمن اگر دست به حرکت احمقانه بزند در کسری از زمان طومار عمرش را میپیچیم
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه امروز هیچ خطری نظام را تهدید نمیکند، گفت: دشمن می داند اگر دست به حرکت احمقانه بزند در کسری از زمان طومار عمر ننگینش را درهم خواهیم پیچید.
به گزارش آفتاب نیوز، امیر کیومرث حیدری روز پنجشنبه در بازدید از پادگان شهید برخورداری عجب شیر افزود: بار اول نیست که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران چهره پلید خودشان را نشان می دهند، ما از روزهای نخستین پیروزی انقلاب اسلامی ایران با این موضوع همراه بودیم و تاکنون و با فضل خدا و تبعیت از ولایت فقیه، روی پای خود ایستاده ایم.
وی اظهار داشت: به ملت بزرگوار ایران اسلامی به عنوان یک سرباز این کشور و سرباز ولایت اطمینان می دهم که سربازان وطن در نیروهای مسلح، بیدار و هوشیار تحلولات را رصد می کنند و هیچ یک از دشمنان، جرات تعرض به میهن عزیز اسلامی رو ندارند.
امیر حیدری با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ارتشی مکتبی و اسلامی است، افزود، نیروهای ارتشی با آموخته ها و آموزه های اسلامی و در راستای دفاع از کشور آموزش دیده اند و روحیه ایثار و شهادت طلبی در این عزیزان روز افزون است.
وی به هدف بازدید خود از پادگان شهید برخورداری عجب شیر اشاره کرد و افزود: این مرکز آموزشی یکی از مراکز بسیار خوب و انسان ساز است.
وی با بیان اینکه سالانه در مراکز آموزشی کل کشور نزدیک به 200 هزار نفر ورودی داریم افزود: در اطاعت از اوامر مقام معظم رهبری مبنی بر فراهم کردن محیط مناسب برای سربازان، ارتش اقدام کرده و با فراهم کردن شرایط زیستی، پرورشی و آموزشی مناسب، سعی در تربیت مدیران و حافظان و پاسداران ارزش های انقلابی به نحو احسن دارد.
مرکز آموزش 03 عجب شیر در زمینی به مساحت 178 هکتار در فاصله 9 کیلومتری شرق دریاچه ارومیه واقع شده، این مرکز که در سال 1337 ساخته شده و متشکل از 4 گردان و هر گردان مشتمل بر 4 گروهان 250 نفری جمعاً به استعداد 4000 نفر یکان قرارگاه، پشتیبانی و خدمات است و به طور میانگین در هر سال 25 هزار سرباز در این مرکز آموزش می بینند.
منبع: ایرنا