پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۵۹۰۳۰۷
۲۰:۵۰
۱۳۹۸/۰۲/۲۷

توضیح سخنگوی شورای عالی امنیت ملی درباره مدیریت تنش‌های منطقه‌ای

سخنگوی شورای عالی امنیت ملی گفت: تنها نهاد صاحب صلاحیت برای اظهار نظر در موضوعات راهبردی کشور دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بوده و اظهار نظرهایی که خارج از این مجرا بیان می شود فاقد وجاهت است.
۲۰:۵۰
۱۳۹۸/۰۲/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،
کیوان خسروی با بیان این مطلب اظهار داشت: مجموعه سیاست های راهبردی نظام در حوزه های مختلف در فرایندی تعریف شده و از سوی شورای عالی امنیت ملی تعیین و ابلاغ می گردد و اظهارات شخصی افراد حقیقی و حقوقی غیر مرتبط، تاثیری بر تصمیمات ذکر شده ندارد.

وی با اشاره به برخی اخبارمنتشر شده در مورد چگونگی تعیین و اجرای سیاست‌های مربوط به مدیریت تنش های منطقه‌ای که به یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی منتسب گردیده است گفت: تنها نهاد صاحب صلاحیت برای اظهارنظر در موضوعات راهبردی کشور، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بوده و اظهار نظرهایی که خارج از این مجرا بیان می گردد فاقد وجاهت است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha