اژهای: نیروی انتظامی با هنجارشکنان برخورد مناسب داشته باشد
معاون اول قوه قضائیه گفت: از نیروی انتظامی و همه مسؤولان انتظار دارم با کسانی که هنجارهای جامعه را زیرپا میگذارند برخورد مناسب داشته باشند.
آفتابنیوز :
حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای صبح امروز در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری استان اصفهان اظهار داشت: از نیروی انتظامی و همه مسؤولان انتظار دارم با کسانی که امنیت و آرامش جامعه را بههم میزنند و هنجارهای جامعه را زیرپا میگذارند برخورد مناسب داشته باشند.
معاون اول قوه قضائیه در تشریح چگونگی برخوردها با متخلفان، ادامه داد: این اقدامات بایستی متناسب با نیاز ایجابی، سلبی یا حقوقی و قضایی باشد.
به گزارش فارس، مراسم تودیع و معارفه رئیس کل دادگستری استان اصفهان امروز برگزار شد که طی آن از زحمات احمد خسروی وفا تقدیر و محمدرضا حبیبی به عنوان رییس رئیس کل دادگستری استان اصفهان معرفی شد.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه