پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۵۹۳۹۶۳
۲۰:۰۱
۱۳۹۸/۰۳/۱۹

ابوظبی: در توافق جدید با ایران کشورهای عربی مشارکت داده شوند!

وزیر خارجه امارات ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرد و خواستار مشارکت دادن کشورهای عربی در توافق جدید با ایران شد.
۲۰:۰۱
۱۳۹۸/۰۳/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،

«عبدالله بن زاید»، وزیر امور خارجه امارات می‌گوید به تحقیقات مشترک خود با عربستان سعودی و نروژ در خصوص حادثه بندر فجیره ادامه می‌دهد.

او در جریان کنفرانس خبری خود با «هایکو ماس»، همتای آلمانی خود در ابوظبی گفت که حمله به بندر فجریه امارات حمله به کشتی‌رانی بین‌المللی است و منجر به افزایش تنش می‌شود.

وزارت امور خارجه امارات ۲۲ اردیبهشت ماه (دوازدهم مه) در بیانیه‌ای از وقوع حادثه برای چند کشتی نفتکش در بندر الفجیره این کشور خبر داد و آن را «عملیات خرابکارانه» خواند.

در این حادثه چهار کشتی نفتکش آسیب دیدند که دو کشتی متعلق به عربستان سعودی، یک کشتی متعلق به نروژ و کشتی دیگر نیز متعلق به امارات عربی متحده بود.

به گزاش شبکه اسکای نیوز عربی، وزیر امور خارجه امارات طی این کنفرانس خبری همچنین خواستار مشارکت دادن کشورهای عربی منطقه در توافق با ایران شد.

او ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرد و مدعی شد: «توافق با ایران علاوه بر پرونده هسته‌ای این کشور باید شامل حمایت ایران از تروریسم و برنامه موشک‌های بالستیک نیز شود».

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha