علی حسینی با اعلام این خبر، افزود: در کمتر از دو هفته قیمت هر کیلوگرم زعفران درجه یک از 13 میلیون به 11 میلیون تومان و درجه دو از 10 میلیون به 8 میلیون تومان کاهش یافته است.
وی مهمترین دلیل کاهش قیمت زعفران در بازار داخلی را کندی خروج این محصول از کشور در پی سختتر شدن نقل و انتقال پول و صادرات عنوان کرد.
حسینی تاکید کرد: سختتر شدن صادرات زعفران رونق قاچاق این محصول از کشور را به دنبال داشته است.
به گفته این عضو شورای ملی زعفران؛ همچنین وادار ساختن تجار شناسنامهدار برای تسویه ارز صادرات در سامانه نیما در رونق خروج این محصول از مبادی غیر رسمی موثر بوده است.
این عضو شورای ملی زعفران پیشنهاد داد به جای وادار ساختن تجار شناسنامهدار به تسویه ارز در سامانه نیما به آنها اجازه داده شود که برای تبادل ارزی با واردکنندگان کالاهای مورد نیاز کشور به توافق برسند.
حسینی گفت: به این ترتیب ارز نرخ واقعی خود را مییابد، صادرات از مبادی قانون انجام می گیرد و کالاهای مورد نیاز کشور نیز تامین می شود.