آفتابنیوز : آفتاب: قائم مقام حزب اعتماد ملی به سرمقاله روزنامه کیهان واکنش نشان داد. رسول منتجبنیا در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب در خصوص ادعای انحراف روزنامه اعتماد ملی از خط امام و انقلاب گفت: «در اینجا دو گونه تحلیل مطرح است. نخست تحلیل سرمقاله کیهان است که قطعا توسط حزب یا خود روزنامه اعتماد ملی مطرح میشود. اما آنچه من اکنون میخواهم بگویم این است که اینگونه برخوردها در سال اتحاد ملی کاملا و صددرصد با ادعای پیروی از رهبری متناقض است».
وی افزود: «اگر آقایان به این نتیجه رسیدهاند که باید وحدت صورت گیرد باید پرسید وحدت با چه کسانی؟ خودشان با خودشان وحدت کنند؟ اگر این طور است که آنها با هم وحدت دارند. دیگر نیاز به اجابت دعوت مقام رهبری نیست. اصولگرایان با هم اتحاد دارند. اگر میخواهند خودشان کشور را اداره کنند و میتوانند به تنهایی و جدای از مردم در برابر خطرات بایستند، حرفی نیست اما دیگر دم از وحدت و پیروی از مقام رهبری نزنند».
منتجبنیا ادامه داد: «اگر آقایان به این نتیجه رسیدهاند که همه منتقدان و صاحبان دیدگاههای مخالف درون نظام را بیگانه و غیرخودی و متهم بدانند و از صحنه خارج کنند و بعد از خارج کردن آنها از حاکمیت، این عده را از صحنه فکر کردن و نوشتن هم کاملا اخراج نمایند و سانسوری ایجاد کنند که احدی حق حرف زدن نداشته باشد این هم برای خودش روشی است اما دیگر نباید دم از اتحاد و آزادی و اسلام و انقلاب بزنند. این کلمات معنای دیگری دارد».
منتجبنیا با بیان اینکه طبل رسوایی نگاه تک محوری به صدا درآمده و زمان این تفکر که عدهای معدود فکر کنند و بقیه خاموش بمانند و به فکر آنها گردن بگذارند به پایان رسیده است گفت: «سوی دیگر ماجرا این است که واقعا به دنبال وحدت در درون نظام و حداقل با هواداران و معتقدان به انقلاب و رهبری و نظام و قانون اساسی هستند. اگر اینطور باشد راهش این نیست که فحش بدهند و متهم کنند و حتی به پیشتازان انقلاب که حق بزرگی به گردن مردم و مسئولان دارند و بیشترین اعتماد امام و مردم را داشتهاند بد و بیراه بگویند. این راه وحدت نیست. این تناقضگویی است. باید تکلیف را روشن کنند».
قائم مقام حزب اعتماد ملی تأکید کرد: «نمیتوان دم از وحدت زد و هر منتقدی را دشمن خدا و پیغمبر نامید و هر روزنامهای را تریبون آمریکا و دشمن و بیگانه و خطگیرنده از بیرون قلمداد کرد. لااقل این وحدت را برای مردم معنا کنند که منظورشان چیست. اگر منظورشان از وحدت این است باید گفت که این با فرمایشات رهبری در تناقض است. مقام رهبری به وحدت در عین کثرت و حضور و وجود نظرات گوناگون باور دارند. وحدت مورد نظر ایشان همانطور که بارها تأکید کردهاند به معنای جامعه تک صدایی نیست.»
منتجبنیا در پایان گفت: «اتحاد به این معنا نیست که عدهای به جای همه فکر کنند و تصمیم بگیرند و بقیه ساکت باشند. تکلیف مردم را باید روشن کنند تا بدانیم که چه باید کرد که آیا در این مملکت حق فکر کردن و اظهارنظر به نفع انقلاب و رهبری و نظام و مردم داریم یا نه؟»