پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۵۹۵۸۵۹
۱۱:۵۳
۱۳۹۸/۰۴/۰۱

دستگیری عوامل کانال تلگرامی کلاهبرداری در نظرآباد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نظرآباد از شناسایی و دستگیری افرادی كه با تشكيل كانال تلگرامی به نام كراش در نظرآباد اقدام به اخاذی و سوء استفاده از جوانان می کردند خبر داد.
۱۱:۵۳
۱۳۹۸/۰۴/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،

روح الله احمدی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نظرآباد امروز در گفت و گو با فارس گفت: عده ای با تشکیل کانالی تحت عنوان کراش نظرآباد در این شهرستان اقدام به عضوگیری از جوانان و نوجوانان می کردند و با هدف سوء استفاده های جنسی و ایجاد روابط نامشروع فعالیت خود را پیش می بردند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نظرآباد بیان کرد: در پی فعالیت این کانال و با توجه به فراهم بودن بستر مناسب برای افراد سودجو تعداد زیادی از جوانان و نوجوان که از پشت پرده نیت شوم این افراد بی خبر بودند به عضویت این کانال در آمده اند.

این مقام مسؤول اظهار کرد: در پی گزارش نهادهای نظارتی و امنیتی و وصول شکایات متعدد به دستگاه قضا پرونده ای در این خصوص تشکیل شد و تاکنون دو نفر از مدیران و گردانندگان این کانال دستگیر شدند و دو نفر دیگر تحت تعقیب هستند.

وی با اشاره به اینکه این پرونده در حال حاضر باز و در حال سیر مراحل قانونی است، گفت: تمام افرادی که از طریق این کانال یا گروه تلگرامی مورد سوء استفاده و یا تهدید قرار گرفته اند می توانند با مراجعه به شعبه چهارم دادسرای شهرستان نظرآباد و تنظیم شکوائیه اعلام جرم کنند.

احمدی در ادامه با تأکید بر لزوم برقراری ارتباط دوستانه والدین با فرزندان بیان کرد: والدین ضمن ایجاد روابط دوستانه و عاطفی با فرزندان می توانند از بروز مشکلات برای خانواده خود جلوگیری کنند و در صورت بروز نیز فرزندان از بیان مشکلات خود با آنان پروایی نداشته باشند.

وی ضمن هشدار به افراد سودجو که در فضای مجازی فعالیت می کنند، مطرح کرد: دستگاه قضا و نهادهای امنیتی و نظارتی با دقت فراوان فعالیت های فضای مجازی را رصد می کنند و اگر فرد و افرادی بخواهند از این طریق سوء استفاده کرده و آرامش مردم را بر هم بزنند و آبروی آن ها را ببرند مطمئن باشند دیر یا زود در چنگ قانون گرفتار خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha