پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 20 June 2026
کد خبر:۵۹۶۶۲۰
۲۲:۰۰
۱۳۹۸/۰۴/۰۵
تشدید موقعیت، اعمال تحریم‌های مداوم، تحریک و آماده‌سازی نظامی بسیار خطرناک است

ماکرون: آمریکا و فرانسه به دنبال توافق جدید با ایران هستند

ماکرون: آمریکا و فرانسه به دنبال توافق جدید با ایران هستند
رئیس‌جمهوری فرانسه گفت که پاریس و واشنگتن در پی رسیدن به توافقی جدید با ایران هستند.
۲۲:۰۰
۱۳۹۸/۰۴/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز،

«امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهوری فرانسه، امروز -چهارشنبه- گفت که ایران و قدرت‌های جهانی، از جمله آمریکا، باید راهی برای بازگشت به مذاکرات و احیای اعتماد پیدا کنند تا از سطح تنش‌ها کاسته شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وی در گفت‌وگو با شبکه خبری ان‌اچ‌کی ژاپن مدعی شد که با ایده «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری آمریکا مبنی بر جلوگیری از رسیدن ایران به تسلیحات هسته‌ای موافق است.

وی در ادامه افزود که مشکل او متد ترامپ برای رسیدن به این هدف است.

ماکرون گفت: «باور دارم که تشدید موقعیت، اعمال تحریم‌های مداوم، تحریک و آماده‌سازی نظامی بسیار خطرناک است، چراکه می‌تواند منطقه را برانگیزاند و به واکنش‌های متعدد بینجامد.»

رئیس‌جمهوری فرانسه در ادامه گفت که پاریس و واشنگتن در پی رسیدن به توافقفی جدید با ایران هستند، اما ابتدا باید برای کاستن از تنش‌ها حرکات کوچکی صورت گیرد.»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
به نظر می رسد برای کاستن از گنده گویی ماکرون به مانند اقدامات در مقابل گنده گویی ترامپ باید حرکات کوچکی انجام داد.
پاسخ