کد خبر: ۵۹۷۴۵۰
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۱:۲۵

آمریکا دوباره ایران را تهدید کرد

کاخ سفید اعلاک کرد حداکثر فشار بر ایران ادامه خواهد یافت.
آفتاب‌‌نیوز :

کاخ سفید در بیانیه‌ای در واکنش به اقدام برجامی جدید ایران، اعلام کرد که فشار بر ایران تا زمانی که سیاست خود را تغییر ندهد و برنامه‌های هسته‌ای خود را به پایان نرساند، ادامه خواهد داشت.

به گزارش ریانووستی، کاخ سفید گفت: رژیم ایران امروز اقداماتی را برای افزایش غنی سازی اورانیوم انجام داده است. دادن اجازه غنی سازی اورانیوم به ایران در هر سطحی در برجام، اشتباه بود. حتی قبل از این توافق نیز شک کمی در خصوص نقض توافق از سوی ایران وجود داشت.

این بیانیه افزود: ما باید استاندارد قدیمی منع اشاعه هسته‌ای برای ایران را از سر بگیریم. آمریکا و متحدانش اجازه نخواهند داد که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. حداکثر فشار بر رژیم ایران تا زمانی ادامه خواهد یافت که رهبران آن اقدامات خود را تغییر دهند. این رژیم باید به جاه طلبی‌های هسته‌ای و رفتار مخرب خود پایان دهد.

گفتنی است که ایران بر اساس ۳۶ و ۳۷ برجام تصمیم گرفته است که از تعهداتش در توافق هسته‌ای کاهش دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین