پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۹۸۲۹
۱۴:۲۱
۱۳۸۶/۰۱/۳۰
در اوج درگیری‌های روسیه ابراز شد:

حمایت گورباچف از سرکوب مخالفان پوتین

۱۴:۲۱
۱۳۸۶/۰۱/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: همزمان با تشدید مخالفت‌ها و تظاهرات اعتراض‌آمیز علیه پوتین، میخاییل گورباچف آخرين رئيس‌‏جمهوری اتحادجماهير شوروی اقدامات پوتین در سركوب مخالفانش را ستود و گفت «رئيس‌‏جمهوری به روسيه اعتبار و ثبات بخشيده و كشور را به سمت مدرن‌‏سازی هدايت كرده است و من شديدا از او حمايت می‏كنم». 

گورباچف در حالی از پوتین حمایت می‌کند که نیروهای امنیتی روسیه در روزهای اخیر ده‌ها معترض سیاسی را دستگیر کرده‌اند. روند گسترده دستگیری‌ مخالفان و معترضین موجی از انتقادات را علیه پوتین به راه انداخته است.

به گزارش آسوشیتدپرس، گورباچف در ادامه با محكوم كردن تظاهرات گروه‌‏های مخالف كاخ كرملين، گفت: برخی خواهان پيچيده كردن اوضاع داخلی كشور و افزايش بی‌‏ثباتی هستند. ما بايد از تجربه‌‏های گذشته درس بگيريم و به این افراد بگوییم که اقداماتشان غیر قابل پذیرش و تحمل است.

گورباچف در ادامه از گزارش وزارت خارجه آمريكا در مورد نقض دموكراسی و حقوق بشر در روسيه انتقاد کرده و تاكيدكرد: انتقاد بايد از مسير مناسب صورت بگيرد. بايد دلايل درستی براي انتقاد وجود داشته باشد. اگر قرار است بر اساس موازین یکسان و منطبق بر اصول قضاوت شود، آمريكا نيز بايد مورد انتقاد قرار گيرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha