پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۹۸۴۴
۱۲:۵۲
۱۳۸۶/۰۱/۳۰
آبندبلات:

‌كیا و هامبورگ، هر یك به راه خود می‌روند

۱۲:۵۲
۱۳۸۶/۰۱/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایسنا، مهدوی‌كیا در این‌باره گفت: من كاملا آرام و خونسرد هستم. بیش از این نه می‌توانم و نه می‌خواهم چیز دیگری بگویم. 

برخلاف كالین بنیامین، این بازیكن ایرانی چندان خشنود به نظر نمی‌رسد. این وضعیت قابل درك است؛ چرا كه مهدوی‌كیا درست فهمیده است كه گفت‌وگوها با بازیكنانی كه هنوز هم با باشگاه هامبورگ قرارداد دارند، با وجود همه‌ گفته‌های متغایر با بایرسدورفر كاملا در جریان است. حتی در مورد بازیكنی همچون فان درفارت هم كه سه سال تا پایان مدت قراردادش زمان باقی مانده است. 

مهدوی‌كیا كه بازیكن محبوب هواداران هامبورگ است، در این‌باره گفت: «من این را می‌دانم. با این حال بیش از بازی كردن و انجام خوب تمرینات، در شرایط كنونی كار دیگری از من بر نمی‌آید». 

مهدوی‌كیا تا چه اندازه با جدایی‌اش از HSV كنار آمده است؟ این بازیكن تكنیكی تیم ملی ایران تنها شانه‌هایش را بالا می‌دهد. حتی او هم هامبورگ را وطن دوم خود می‌داند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha