پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۰:۰۷
کد خبر:۶۰۰۵۹۷
۰۹:۰۳
۱۳۹۸/۰۴/۲۹

یونان: ترکیه اعتبار اتحادیه اروپا را به چالش می‌کشد

وزیر دفاع جدید یونان تاکید کرد، حفاری‌ گازی "غیر قانونی" ترکیه در نزدیکی قبرس در واقع محک زدن اعتبار اتحادیه اروپا به عنوان حافظ منافع انرژی اعضایش در مدیترانه است.
۰۹:۰۳
۱۳۹۸/۰۴/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، نیکوس پاناگیوتوپولوس، وزیر دفاع یونان جمعه پس از گفت‌وگو با وزیر دفاع قبرس تاکید کرد، یونان فعالیت ترکیه در آب‌هایی که قبرس حقوق اقتصادی انحصاری دارد با "نگرانی بسیار" دنبال می‌کند.

او گفت: دولت ترکیه در حال گسترش تحریکات و رفتار غیر قانونی در حریم این کشور جزیره‌ای است که اصلا مایه خوشحالی نیست.

یک کشتی ترکیه‌ای در حال حفاری در غرب قبرس است و کشتی دیگری به زودی حفاری در شرق این جزیره را که بین یونانی‌ها و ترک‌ها تقسیم شده است، آغاز می‌کند. دولت ترکیه تاکید دارد اقداماتش در راستای حفظ حقوق انرژی خود و قبرس ترک‌نشین است. اتحادیه اروپا اخیرا در همین رابطه تحریم‌هایی را علیه ترکیه وضع کرد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
ترکیه یونان قبرس
ارسال پیام
captcha