پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۶۰۰۵۹۹
۰۹:۰۴
۱۳۹۸/۰۴/۲۹

قیمت گوشی متناسب با افت نرخ دلار کاهش نیافت

قیمت گوشی متناسب با افت نرخ دلار کاهش نیافت
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری و تلفن همراه با بیان اینکه بازار تلفن همراه با کمبود کالا مواجه است، گفت: با کاهش نرخ ارز در هفته گذشته به دلیل عدم تامین نیاز بازار، قیمت تلفن همراه متناسب با افت ارزش دلار، کاهش نیافت.
۰۹:۰۴
۱۳۹۸/۰۴/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز،

ابراهیم درستی با اشاره به اینکه در ابتدای ماه جاری اعلام شد بازار طی دو هفته آینده مورد رصد و پایش قرار خواهد گرفت تا وضعیت واردات و رفع نیاز بازار تلفن همراه به صورت دقیق مورد مطالعه و تصمیم‌گیری قرار گیرد، گفت: در چند هفته اخیر اتفاق خاصی در بازار تلفن همراه رخ نداده و می‌توان این موضوع را در هفته گذشته که قیمت دلار افت داشت اما قیمت تلفن همراه تغییر نداشت، مشاهده کرد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری و تلفن همراه خاطرنشان کرد: عدم تاثیرگذاری کاهش نرخ ارز بر قیمت تلفن همراه گواه آن را دارد که بازار تلفن همراه با کمبود عرضه مواجه است و باید شرایط به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که نیاز بازار به لحظه تامین و رفع شود، که البته تاکید بر آن است که تامین نیاز از طریق مبادی رسمی انجام شود.

وی بیان کرد: شرکت‌های واردکننده رسمی برای چند روز آینده درخواست فرصت داشته‌اند تا با رصد بازار و انجام تشریفات قانونی واردات تلفن همراه، شرایط بهتری را برای بازار رقم بزنند؛ از این رو در روز دوشنبه آتی جلسه‌ای در زمینه بررسی شرایط بازار و ارائه امکانات مرتبط با واردات کالا برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
دلار گوشی قیمت گوشی
ارسال پیام
captcha