کد خبر: ۶۰۲۹۳
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۶ - ۱۶:۳۳

احمدی‌نژاد و ابهام 680 میلیاردی!

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: روزهای پایانی شورای شهر دوم تهران، همراه بود با انتشار گزارشی در مطبوعات حامی دولت مبنی بر «وقوع تخلف عظیم 330 میلیارد تومانی در شهرداری تهران زمانی صدارت محمد باقر قالیباف» و «نقش این تخلف در گرانی کمرشکن بازار مسکن» که عملا باعث آن شده ‌است تا خرید یا اجاره خانه در کلان شهر تهران برای زوج‌های جوان به مراتب دشوار شود.

این خبر البته دو سال پس از آن منتشر شده است که چهره‌های شاخص اصولگرا در شورای شهر دوم تهران اظهاراتی مبنی بر وجود 350 میلیارد تومان هزینه «فاقد» در شهرداری زمان «محمود احمدی‌نژاد» مطرح کردند.

در این میان البته دو اتفاق جالب توجه هم افتاد. اتفاق اول رای نیاوردن طرح تحقیق و تفحص از منابع مالی نامزدهای انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری در مجلس بود که در صورت تصویب نهایی می‌توانست به روشن شدن ابعاد و محل دقیق هزینه شدن 350 میلیارد تومانی بینجامد که در زمان شهرداری احمدی‌نژاد بنابر گفته یکی از اعضای شورای شهر به صورت «فاقد» هزینه شد.

و اتفاق دوم هم خبر ارسال گزارش کمیته تحقیق شورای شهر تهران درباره تخلف 330 میلیارد تومانی شهرداری تهران در زمان قالیباف به سازمان بازرسی کل کشور است که توسط «مهدی چمران» رئیس این شورا فاش شد.

اما به راستی، راهکار تعیین تکلیف این رقم 680 میلیارد تومانی [مجموع اعداد ادعا شده برای دوره‌های احمدی‌نژاد و قالیباف] چیست و اساسا «مشکل» از کجاست؟ 

مشکل کلان است؛ احمد و محمود ندارد!
«امیر جلیلی‌نژاد» دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی (از تشکل‌های دانشجویی که حامی توامان قالیباف و احمدی‌نژاد محسوب می‌شود)، دلیل این مسائل را «مهمترین مشکل کشور یعنی نبود شفافیت» می‌داند و به همین علت از نمایندگان مجلس درخواست کرد تا با «تصویب قانونی، تمام کاندیداهای انتخابات مختلف را ملزم کنند تا نحوه و منبع تامین هزینه‌های انتخاباتی خود را اعلام کنند تا دیگر چنین شایعاتی مطرح نشود».

این فعال دانشجویی اصولگرا در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب توضیح داد: مهم‌ترین مشکل یا حداقل یکی از مهم‌ترین مشکلات کشور ما نبود شفافیت چه از نظر قانونی و چه در سطح مدیریتی است. این مشکل کشور را در تمام ابعاد از جمله در مورد هزینه‌های تبلیغاتی کاندیداهای انتخابات مختلف، آسیب‌پذیر کرده است.

وی ادامه داد: مشکل فوق در عدم ارائه گزارش کار صحیح و درست از سوی ارگان‌ها به مردم و نهادهای ذیربط هم حس می‌شود.

جلیلی‌نژاد به یکی از گزارش‌های مرکز پژوهش‌های مجلس که آن را «جالب» می‌خواند، اشاره کرد و افزود: در این گزارش هم مساله نبود شفافیت یکی از بزرگترین و اصلی‌ترین مشکلات کشور عنوان شده بود.

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی که اصرار دارد برای بررسی این معضل باید «نگاه کلانی» به مساله داشت و «ورود به جزئیات را بی‌فایده»می‌داند، تصریح کرد: نبود شفافیت هنگامی آسیب‌های خود را بیشتر نشان می‌دهد که نمایندگان و کاندیداهای انتخابات به طریق اولی به یک حزب، جناح و باند یا حتی بازار که ورود آن به عرصه انتخابات در واقع مبتنی بر تقاضای ثروت برای ورود به قدرت است،‌ وابسته باشند.

وی بر این مبنا به نمایندگان مجلس پیشنهاد کرد تا با «تصویب قانونی برای مشخص شدن منابع مالی نامزدهای انتخابات، امکان استفاده کاندیداها از نهادهایی مانند دانشگاه آزاد، شهرداری و دولت را برای رسیدن به قدرت سلب کنند».

جلیلی‌نژاد پرداختن به این مساله را نیز «وظیفه رسانه‌ها» می‌داند اما در عین حال از رسانه‌ها به خاطر «بی‌توجهی به سالگرد صدور فرمان 8 ماده‌‌ای رهبری برای مبارزه با مفاسد اقتصادی» و نیز «بی‌توجهی به مبارزه ریشه‌ای با مفاسد اقتصادی» انتقاد می‌کند و می‌گوید: اعتقاد کامل داریم که راه‌حل مشکلات کشور، شفافیت است و اگر نبود شفافیت کنونی برطرف شود، دیگر نیازی به پرداختن به مباحث سیاسی و «احمد و محمود» نیست. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین