پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۶۰۲۹۵۳
۱۲:۲۸
۱۳۹۸/۰۵/۱۱
اخرین امار فروش فیلمها در گیشه

ادامه فروش خوب زهرمار،شبی که ماه کامل شد،سرخپوست و فروش ضعیف فیلمهای تازه اکران شده

فیلمهای سینمای که اکرانشان از دو هفته پیش آغاز شده است هنوز نتوانستد به فروش خوبی دست پیدا کنند.
۱۲:۲۸
۱۳۹۸/۰۵/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،

فیلم‌های سینمایی نیوکاسل، قصر شیرین، تپلی و من ، سرکوب از هفته گذشته اکران خود را آغاز کردند و فیلم سینمایی قسم نیز در هفته جاری (از روز چهارشنبه ۹ مرداد) اکران شده است اما هیچکدام تاکنون نتوانستند به فروش خوبی دست پیدا کنند.

در جدول فروش اکران فیلمهای سینمایی، فیلم شبی که ماه کامل شد بعد از ۸ هفته به فروشی حدود ۱۶ میلیارد تومان دست پیدا کرده است. سرخپوست به حدود ۱۳ میلیارد تومان و ما همه با هم هستیم به فروشی حدود ۱۱ میلیارد تومان رسیده است.فیلم سینمایی زهرمار بعد از ۶ هفته اکران به فروشی حدود ۵ میلیارد تومان دست پیدا کرده است.

فیلم سینمایی قصر شیرین بعد از یک هفته اکران به رقم فروش حدود ۹۰۰ میلیون تومان، سرکوب به فروشی حدود ۳۰۰ میلیون تومان، تپلی و من به فروشی حدود ۲۶۰ میلیون تومان، نیوکاسل نیز بعد از ۲ هفته اکران به فروشی حدود ۹۰۰ میلیون تومان دست پیدا کرده است.

فیلم سینمایی قسم نیز در طی دو روز اکران به فروشی حدود ۷۷ میلیون تومان دست پیدا کرده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha