کد خبر: ۶۰۲۹۹
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۶ - ۱۶:۰۶
در آستانه روز جهانی کارگر انجام شد:

دیدار رهبری و جامعه کارگری

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز دوشنبه در دیدار هزاران نفر از کارگران سراسر کشور، با اشاره به نقش و جایگاه کارگران در پیشرفت اقتصادی تأکید کردند دولت باید با تنظیم مناسب روابط کارگر و سرمایه‌گذار و برطرف کردن احساس ناامنی آنان، به ویژه کارگران، زمینه شتاب‌گرفتن رونق اقتصادی کشور را از طریق سرمایه‌گذاری و ایجاد ارزش افزوده فراهم کند. 

ایشان در این دیدار که در آستانه یازدهم اردیبهشت، روز جهانی کارگر برگزار شد، با اشاره به دیدگاه اسلام درباره کار و تلاش به عنوان یک ارزش والا افزودند: جامعه کارگری کشور در 27 سال گذشته و با وجود انواع تلاش‌ها و توطئه های سیاسی، همواره در کنار نظام اسلامی بوده و لحظه‌ای کارخانه و عرصه تولید را رها نکرده که این از افتخارات بزرگ جامعه کارگری است. 

ایشان کارگران کشور را افرادی متدین، نجیب، انقلابی و مؤمن به هدف‌های انقلاب دانستند و افزودند: از جمله ویژگی‌های جامعه کارگری این است که حل مشکلات خود را در چارچوب نظام اسلامی که گرایش اصلی آن کمک به طبقات محروم و گسترش عدالت است، جست‌وجو می‌کند؛ زیرا نظامهای وابسته به غرب در عمل نشان داده‌اند که هیچ‌گونه ترحمی به کارگران ندارند. 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، کارگر، سرمایه‌گذار و دولت را سه ضلع مثلث پیشرفت اقتصادی کشور خواندند و تأکید کردند: همان‌گونه که در آغاز سال 86 گفته شد، پیشرفت اقتصادی از اهداف مهم کشور است و لازمه این پیشرفت و افزایش تولید، همکاری کارگر، سرمایه‌گذار و دولت و ادای صحیح وظایف مربوط به هریک از آنهاست.

ایشان با تأکید بر حرمت سرمایه‌گذار و سرمایه او در اسلام خاطرنشان کردند: برخلاف برخی مکاتب شکست‌ خورده که جامعه را به دو قطب تقسیم می‌کردند و همچنین بر خلاف جوامع غربی که در آن، سرمایه دارها در همه شئون کشور دخالت و به تعبیری خدایی می‌کنند، در نظام اسلامی کرامت سرمایه‌گذار در کنار کرامت کارگر است و در این همکاری دوطرفه، هر کدام باید از سهم عادلانه و منصفانه خود بهره‌مند شود.

رهبر انقلاب اسلامی، تنظیم روابط سرمایه‌گذار و کارگر را وظیفه دولت دانستند و افزودند: دولت باید با زیرنظر گرفتن روابط کارگر و سرمایه‌گذار، هرگونه احساس ناامنی هریک از آنان را برطرف کند و ضمن جلوگیری از تعرض هریک از دو طرف به طرف دیگر، کارگران را بیشتر زیر چتر حمایتی خود قرار دهد.

ایشان، یکی از مشکلات تولیدات داخلی را «کیفیت» ارزیابی و تأکید کردند: لازمه افزایش کیفیت تولیدات داخلی و بالا بردن بهره‌وری، ارتقای آموزشهای فنی و حرفه‌ای و ایجاد زمینه برای ابتکارات کارگران است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به رواج فرهنگ تحقیر تولید داخلی و ترجیح تولید خارجی در دوران پیش از انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: سالها در این کشور این گونه تبلیغ می‌شد که ایرانی توانایی ساخت کالای خوب و با کیفیت را ندارد و متأسفانه بقایای آن فرهنگ هنوز باقیست، اما کارگران با بالا بردن توانایی‌های خود و ارتقای کیفیت تولیدات می‌توانند زمینه‌ساز حفظ عزت و اعتبار عمومی کشور درخصوص صنایع و تولیدات داخلی باشند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش دشمنان برای برهم زدن فضای مهربانی و تفاهم موجود میان قشرها و صنف‌های مختلف کشور افزودند: دشمن، وحدت و انسجام پیکره واحد و نیرومند ملت ایران را هدف گرفته است و تلاش می‌کند با عمده کردن خواسته‌های صنفی و ایجاد میدان رقابت ناسالم امتیازگیری در کشور، تمرکز و برنامه‌ریزی دولت را مختل کند، بر همین اساس همان‌گونه که امسال، سال اتحاد ملی نامگذاری شده است، باید همه قشرها و صنف‌های مختلف با مهربانی و در یک صف متحد و مستحکم، کشور را به میدان رقابت سالم برای خدمت و مجاهدت و شتاب ‌بخشیدن به حرکت پیشرفت اقتصادی تبدیل کنند.

ایشان با تأکید بر اینکه «ملت ایران در 27 سال گذشته، قدرت و استعداد خود را نشان داده و اثبات کرده که دوران تحقیر این ملت به پایان رسیده است»، تصریح کردند: ملت مستقل، عزتمند و سربلند ایران با نیروی انسانی فراوان و استعدادهای جوان خود، امروز بیش از هر زمان دیگر، برای حرکت پرشتاب در مسیر پیشرفت و ترقی، احساس قدرت و توانایی می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین