پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۶۰۶۹۰۲
۱۰:۰۲
۱۳۹۸/۰۶/۰۳

درخواست لاریجانی از رئیسی درباره دو نماینده بازداشتی

درخواست لاریجانی از رئیسی درباره دو نماینده بازداشتی
دو نماینده مجلس که پیش از این اعلام شده بود به زندان اوین رفته‌اند، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی حضور یافتند.
۱۰:۰۲
۱۳۹۸/۰۶/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در حالی با ۱۰ دقیقه تأخیر آغاز شد که فریدون احمدی نماینده مردم زنجان و محمد عزیزی نماینده مردم ابهر در صحن علنی مجلس حضور داشتند و با تعدادی از نمایندگان در حال رایزنی بودند.

پیش از آغاز جلسه علنی، در جلسه غیررسمی صحبت‌هایی در مورد دستگیری این دو نماینده شده بود.

یک نماینده مجلس گفت: پیش از آغاز جلسه رسمی مجلس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه غیر علنی در خصوص دستگیری دو نماینده مجلس و آزادی آنها توضیحاتی را ارائه داد.

وی افزود: لاریجانی اعلام کرد که ما به آقای رئیسی گفته‌ایم چون آقای عزیزی و آقای فریدون احمدی نماینده مجلس هستند برای آنها اعلام وثیقه کنید که زندان نروند تا بررسی پرونده انجام شود.

این نماینده مجلس تصریح کرد: آقای لاریجانی اعلام کرد از محتوای پرونده دو نماینده اطلاعی ندارد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۳
نماینده مجلس شدن مثل برنده شدن لاتاری شده اگر بری مجلس به بهشت رویاهات میرسی و تازه نوه و نوادگانت را هم تامین میکنه.
پاسخ
HAMILTON
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۳
این بود حق الناسی که درمجلس سنگش رابه سینه میزدید؟؟؟
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۳
چون نماینده مجلسن باید با وثیقه سریع آزاد بشن ؟
پاسخ
محمد رضا
Poland
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۳
همه در برابر قانون برابر اند درود بر رئیسی ،
پاسخ