پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۶۰۷۴۶
۱۵:۵۳
۱۳۸۶/۰۲/۲۰

طلایی: پایان رقابت و آغاز رفاقت در شورا

۱۵:۵۳
۱۳۸۶/۰۲/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مرتضی طلایی با تبریک به شهروندان تهرانی به دلیل تثبیت مدیریت کارآمد شهری از تمامی اعضای شورای شهر تهران تشکر کرد. وی در گفت‌وگو با خبرنگار آفتاب رأی شورای شهر را رأی خوب و مناسبی ارزیابی کرد و اظهار امیدواری کرد آثار و نتایج رأی نمایندگان مردم تهران در آینده‌ای نزدیک مشهود باشد. 

وی افزود: «این رأی آغازگر جریان خدمت ارزنده به شهروندان خواهد بود و اعضای شورا با رأی خود توانستند خواست مردم را به بهترین شکل عملیاتی کنند». 

طلایی درباره بحث‌های مطروحه این روزها در شورای شهر گفت: «شورای سوم شورای کار و تلاش و خدمت و فعالیت در جهت خواست مردم است. از این منظر مطمئن باشید که شاهد تحولات چشمگیری در عرصه مدیریت شهری خواهیم بود». 

این عضو شورای سوم درباره میزان هماهنگی شهرداری و شورا اظهار داشت: «صددرصد مشکلی از این بابت نداریم. رقابت تمام شد و رفاقت برای خدمت به مردم آغاز شد. به این ترتیب مطلوب است که محور کار رسانه‌ها از این پس حمایت از شورا و شهرداری و کمک به تحول، تثبیت و کارآمدی مدیریت شهر تهران باش». 

طلایی در پایان به عنوان یک عضو از تمامی همکاران خود در شورا تشکر کرد و گفت: «فراموش نکنید شهردار تهران منتخب هم اعضای شورای شهر سوم است».
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha