یک غذای کامل و مغذی با پخت بسیار راحت. در کمتر از نیم ساعت میتوانید این وعده غذایی را آماده و با نان یا برنج میل کنید. البته اگر از غذاهای سنگین فراری هستید، میتوانید خامه را در این غذا حذف کنید یا مقدار بسیار کمی از آن استفاده کنید.
مواد لازم:
فیله مرغ: 6 عدد
پیاز خرد شده: 1 عدد
قارچ خرد شده: 1 بسته
سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
خامه: 3 قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
آرد: 2 قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
این غذا را هم نان و هم با برنج میتوانید میل کنید
دستور پخت و طرز تهیه:
1. ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت میدهیم و وقتی طلایی شدند، فیلههای خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت میدهید و اجازه میدهید تا فیلهها بپزد.
2. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج شود و کمی غلیظ شود.
3. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغها که سرخ کرده بودیم، مخلوط میکنیم و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند میبرد.
4. سپس مخلوط را با سیبزمینی یا چیپس خلالی تزیین میکنیم.