آفتابنیوز : وی در گفتگو با ایسنا افزود: در نظر بگیریم كه شاید در برخی مدیریتها ضعفهایی وجود داشته باشد، ولی مدیران با توجه به شناختی كه نسبت به فضا دارند، خیلی سریع میتوانند خود را با شرایط هماهنگ كنند تا به نفع كلیات ورزش كشور قدم بردارند و این اتفاقی بود كه در جاهای مختلفی افتاده و یك مورد آن هم در ارتباط با نحوه مدیریت انصاریفرد است كه شاید در ابتدا اشكالاتی بر او بود، ولی در طول زمان وضعیت بهتری به وجود آمد.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: اگر اشكالات دیگری هم وجود داشت، با تذكر و راهنمایی میشد آنها را برطرف كرد. ولی این نوع ورودیهایی كه به نوعی شائبه دخالت در اجرا را توسط مجلس متصور میكند، هیچ موقع حمایت نكرده و حمایت نمیكنم.
به نظر وی، اگر قرار است حمایتی هم از چنین افرادی كه حق حمایت هم دارند، صورت گیرد، باید در چارچوب خود و به صورت مباحثات و بررسی مسائل به صورت ریز باشد.
او ادامه داد: مثل این كه ما در 2 سال گذشته بسیار تلاش كردیم در بودجه، مبلغی را به طور مشخص برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس كه زیر نظر مستقیم دولت هستند و دولت بر اساس قانون موظف به حمایت از آنهاست، اختصاص دهیم تا مدیران آنها بتوانند برای این 2 باشگاه برنامهریزی كنند، اما متاسفانه همكاران ما در مجلس این مورد را رد و مصوب نكردند.
به گفته رییس فراكسیون ورزش مجلس، هر چند كه در لایحه دولت هم این موضوع نیامده بود و دولت حمایت نكرد، ولی اینگونه اظهارنظر در مورد فرد به نوعی، اصل وظایف و شانیت مجلس را زیر سوال میبرد.
خادم درباره علت مشكل مدیریتی باشگاههای استقلال و پرسپولیس افزود: تا زمانی كه در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس یك قوام و ثبات مشخص حاكم نباشد و اینها ندانند كه مدیرشان چه كسی است و از كجا تصمیم میگیرد و حیطه درآمدشان و چارچوب حمایتیشان، منابع و ... چگونه است، طبیعتا این وضعیت پا برجاست و در بسیاری مواقع هم این مسایل ایجاد یك بدعتهای نامناسب را برای سایر تیمها و ورزش حرفهای ما به همراه دارد، ولی اگر چارچوبی مشخص شود و واگذاری به بخش خصوصی از این دو باشگاه آغاز شود، به نظر میرسد این نابسامانی و چالشها و حواشی بسیار تا حد قابل توجهی برطرف میشود.
وی ادامه داد: از همه مهمتر وظیفه مدیریت كلان كشور كارهای زیربنایی و اكثرا غیرمحسوس و كم حاشیه است كه از رفتارهایی كه در این دو باشگاه اتفاق میافتد؛ متاثر نمیشود.