آیتمهای اصلی موجود در منوی این باغ تالارها شامل غذاست که خود از چند مدل نوشیدنی خوشآمدگویی، پذیرایی قبل از شام و مزههای سرد، فینگرفودها، سالادبار، دسر، نوشیدنیها و شام اصلی که از غذاهای برنجی، چلو وخورش، کبابها و غذاهای لوکس تشکیل شده است، شیرینی و گلآرایی، شمعآرایی، نور پردازی از دیگر آیتمهای منو هستند با توجه به حجم و نوع گلهای استفاده شده و غذاهایی که شما درخواست میکنید، از ۴۰۰ هزار تومان برای هر نفر تا ۳ میلیون تومان متغیرند.
تا اینجا همه چیز مطابق منو پیش میرود و بسته به انتخاب عروس و داماد، قیمت منو با در نظر گرفتن همه آیتمها از ۴۰۰ هزار تومان برای هر نفر در باغتالارهای معمولی تا ۳ تا ۴ میلیون در باغهای مطرح، میرسد و مجموعا با در نظر گرفتن منو و ورودی، برگزاری عروسی در این باغ تالارها از کف ۱۰۰ میلیون شروع شده و تا بالای یک میلیارد تومان میرسد.