چاشنیای که با تندیاش طعم غذا را هم لذیذتر میکند و هم سوخت و ساز بدن را آنقدر بالا میبرد که دیگر عذابوجدانی برای چاقشدن باقی نمیماند. اگر فلفلخور حرفهای هم باشید حتما با سس فلفل، ترشی فلفل و انواع فرآوردههای خودساخته فلفل هم آشنا هستید.
یکی از بهترین ترشیهای فلفلی، ترشی لیمو است که بخش زیادی از آن فلفل قرمز است. یک ترشی با طعم ترش و تند که هر فلفلخوری را به اوج لذت میرساند.
مواد لازم:
لیموترش شیرازی: ۲ کیلو
آبلیموی تازه: ۱ شیشیه
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. پس از اینکه لیموها شسته و خشک شد، آنها را ۴ قاچ کنید ولی انتهای لیموها بسته بماند.
۲. سپس روی هر کدام فلفل قرمز و نمک بپاشید و در یک ظرف شیشهای روی هم قرار دهید.
۳. زمانی که شیشه پر شد، آبلیموی تازه را به آن اضافه کنید تا روی لیموها را کامل بگیرد.
۴. در شیشه را محکم ببندید و حدودا دو هفته جلوی آفتاب قرار دهید.
۵. مقدار تندی این ترشی به ذائقه شما برمیگردد و میزان فلفل را طبق آن به ترشی اضافه کنید.
۶. سعی کنید از لیموهای تازه و با پوست نازک استفاده کنید. این ترشی با پوست سرو میشود.
۷. در استفاده از نمک زیاده روی نکنید. شوری زیاد ممکن است طعم این ترشی را تغییر دهد.
لیمو ترش از باغات جهرم می اید و جهرم دویست کیلومتری جنوب شیراز است