پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۶۰۹۰۴
۱۴:۳۲
۱۳۸۶/۰۲/۲۳

واکنش بروجردی به طرح انتقال محل سازمان ملل

۱۴:۳۲
۱۳۸۶/۰۲/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: «علاءالدین بروجردی» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در واکنش به طرح گروهی از نمایندگان برای تغییر محل سازمان ملل گفت: در اساسنامه سازمان ملل قید شده مقر دائمی باشد.

وی در پاسخ به خبرنگار پارلمانی آفتاب در خصوص طرح تقدیمی نمایندگان در محل سازمان ملل تصریح کرد: تحولات مهمی که مربوط به سازمان ملل است، باید با نظر مجموعه اعضا در درون سازمان و از طریق اصلاح اساسنامه صورت گیرد.

نماینده بروجرد طرح پیگیری انتقال مقر دائمی سازمان ملل متحد از آمریکا را نوعی موضع‌گیری سیاسی در قبال تحرکات سران کاخ سفید دانست و گفت: آمریکا ثابت کرد شایستگی لازم برای میزبانی اعضای سازمان ملل را ندارد.

وی اظهار داشت: آمریکایی‌ها در بسیاری از اوقات مانع حضور اعضای سازمان ملل که براساس مقررات حق دارند در اجلاس‌ها شرکت نمایند می‌شود و از موقعیت خود سواستفاده می‌کند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha