آفتابنیوز : آفتاب: یک نماینده اصولگرای مجلس هفتم با رد وجود هر نوع انشعاب در فراکسیون متبوعش از نایب رئیس مجلس هفتم قدردانی کرد و اظهار داشت «اینکه عدهای میگویند آقای باهنر تکروی میکند را به هیچ وجه قبول ندارم».
فاطمه رهبر در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب درباره بحثهای موجود درباره انشعاب در فراکسیون اصولگرایان گفت: «ماجرا به آن شدتی که میگویند نیست. در واقع انشعاب و افتراق و جدایی اتفاق نیفتاده است. نمایندگان مجلس به دلیل تخصصها و دیدگاههای مختلف سلائق متفاوتی دارند».
وی افزود: «در داخل فراکسیون اصولگرایان هم عدهای گرد آمدهاند تا دیدگاههای خود را ارایه کنند. این به معنی انشعاب نیست و من تأکید میکنم که این، شاخهای است از درخت اصولگرایان که قطع نشده است».
این در حالی است که پیش از این برخی از اصولگرایان مجلس فراکسیونی را با عنوان اصولگرایان خلاق تشکیل دادند. گفته میشود که این اقدام در راستای عدم هماهنگیهای موجود میان اعضای این طیف با بزرگان مجلس صورت گرفته است.
اعلام مواضع اصولگرایان مستقل [اینجا]
این نماینده مجلس در خصوص انتقاد تعدادی از نمایندگان از نایب رئیس مجلس اظهار داشت: «آقای باهنر همیشه برای ما محترم بودهاند و به دلیل تجربه، تخصص، تعهد و خانواده مبارز و انقلابی بارها اثبات کردهاند که فرزند دلسوز انقلاب و نظام هستند. اینکه گفته شده که ایشان تکروی میکند را من اصلا قبول ندارم. مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان یک شورای مرکزی را انتخاب کرده و شورای مرکزی هم آقای باهنر را به عنوان رئیس فراکسیون برگزیده است. بنابراین ایشان مستقیما توسط شورای مرکزی و به طور غیرمستقیم توسط مجمع عمومی انتخاب شدهاند».
وی با بیان اینکه ممکن است افرادی با سلائق مختلف گاهی برخوردهای تند و عدهای رفتارهای مداراگرایانه را پیشنهاد کنند همه نمایندگان اصولگرا را در اصل اصولگرایی متحد دانست و درباره انعکاس بیرونی این وقایع اظهار داشت: «آنچه در بیرون از مجلس انعکاس یافته نشأت یافته از حرکات جهتدار رسانههاست که بیش از آنچه وجود دارد را انعکاس دادهاند. اصولگرایان براساس سابقه خود اثبات کردهاند در موضوعات حساس متحدانه رأی واحد دارند».
فاطمه رهبر برخی مخالفتها را ناشی از شرایط اقلیمی و خصوصیات منطقهای نمایندگان برآمده از مناطق شرق و غرب کشور دانست و افزود: «این تنوع شرایط اقلیمی، سیاسی و فرهنگی و جغرافیایی مناطق مختلف کشور باعث شده نمایندگان برداشتها و انتظارات متفاوتی از یک موضوع داشته باشند».
وی ادامه داد: «شاید شرایط اقلیمی خاص و شرایط اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به نمایندهای حکم میکند که فلان نظر را بدهد، مثلا ممکن است من به عنوان نماینده تهران در پیگیری جدی یک موضوعی پافشاری کنم که برای نمایندگان جنوب کشور مهم نباشد».
این نماینده اصولگرای مجلس در پایان اختلافات در درون پارلمان را طبیعی خواند و گفت: «این دیکته نیست که معلم بگوید و همه بنویسند. پویایی مجلس هم در همین امر است. اما عدهای میخواهند اختلاف بیندازند و این موضوع توسط تعداد کمی از نمایندگان دامن زده شده است. به هر حال مجلس زنده و هوشیار به سمت وحدت ملی حرکت میکند».