کد خبر: ۶۱۰۶۸۸
تعداد نظرات: ۲۷ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵

فوت‌وفن‌های درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی؛ سخت اما سالم و جذاب

قیمت رب گوجه‌فرنگی حالا انقدر زیاد شده که تبدیل به یک خوراکی گران شده است؛ قیمت بالا و کیفیت پایین خیلی‌ها را بر آن داشته تا در تراس و حیاط خانه‌شان دست به کار شوند و رب خانگی درست کنند.
آفتاب‌‌نیوز :

رب‌های خانگی که بوی‌اش تا چند کوچه آن‌طرف‌تر می‌رود و ردش، نوستالژی کودکی و حیاط بزرگ خانه‌های ویلایی است. فوت و فن‌های رب خانگی اما اگر رعایت شود، سختی‌اش را به جان می‌خرید و دیگر از رب‌های کارخانه‌ای استفاده نمی‌کنید.

رب‌هایی خانگی که قطعا طعم و مزه غذا را چندین برابر لذیذ می‌کنند.

مواد لازم:

نمک: ۴۰ گرم

روغن مایع: ۱۰۰ گرم

آب: ۲ کیلوگرم

گوجه فرنگی: ۱۰ کیلوگرم

طرز تهیه و دستور پخت:

فوت‌وفن‌های درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی؛ سخت اما سالم و جذاب

۱. ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و بعد از اینکه آب‌شان گرفته شد، آنها را از وسط نصف کنید و در قابلمه‌ای متناسب با حجم گوجه‌ها قرار دهید.

۲. گاز را روشن و صبر می‌کنیم تا آب گوجه‌فرنگی‌ها در بیاید و به جوش بیاید. در این حالت پوست گوجه‌فرنگی‌ها خیلی راحت جدا می‌شود.

۳. بعد از اینکه گوجه‌ها نرم شدند، زیر قابلمه را خاموش می‌کنیم و یک توری با سوراخ‌های ریز را آماده می‌کنیم.

۴. سپس گوجه‌ها را از توری رد می‌کنیم تا پوست و دانه‌ها جدا شود.

۵. دوباره پوره گوجه را داخل قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد. وقتی جوش آمد نمک را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا رب به غلظت کافی برسد.

۶. سپس زیر گاز را خاموش می‌کنیم و وقتی خنک شد آن را در قالب‌های مورد نظر می‌ریزیم و فریز می‌کنیم.

فوت‌وفن‌های درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی؛ سخت اما سالم و جذاب

فوت و فن‌ها:

- گوجه‌هایی که دانه‌های گوشتی کمتری دارند مناسب‌ترند؛ زیرا هم زمان کمتری برای پخت می‌برند و هم رب دلچسب‌تر و غلیظ‌تر می‌شود. همچنین گوجه‌هایی که از نظر شکلی کمی بلندتر هستند از گوجه‌های پهن و کوتاه برای تهیه رب و سس گوجه انتخاب بهتری هستند.

- اگر می‌خواهید برای زمان زیادی رب گوجه فرنگی را نگهداری کنید، احتمال این که کپک بزند و خراب شود، بسیار است بنابراین می‌توانید رب را در قالب‌های یخ بریزید و هر زمان که خواستید یک تکه از آن را برداشته و در غذا استفاده کنید.

-قبل از اینکه رب به غلظت مورد نظرمون برسه در صورت تمایل روغن رو اضافه میکنیم و رب رو هم میزنیم.

- برای جلوگیری از کپک‌زدن نمک به رب اضافه کنید.

- مراقب باشید تا دانه‌های گوجه از توری رد نشود زیرا باعث کپک‌زدن رب می‌شود.

- دائما باید رب را هم بزنید وگرنه ته می‌گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲۷
خودم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
1
6
ای بابا این دیگه چه طور دستوریه اینجوری رب هم کپک میزنه هم بدبو میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
دقیقا برای منم این اتفاق افتاد،تازه علاوه بر کپک (که ی عامل سرطان هست) ،رب گوجه سیاه و تیره میشه و غذا بد رنگ می گردد
بهار زندگی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
13
4
رب خونگی خوبه اما زیادرنگ نمیده ب غذا کنارش رب کارخونه ایم باید استفاده کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
دوست عزیز،تنها دلیل آن ،افزودن رنگ به رب کارخونه است، هیچ گونه ارجحیتی به رب خانگی ندارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
بهار جان اتفاقا خیلی هم رنگش زیاده احتمالا خوب درست نمی کنی
طاها
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
1
9
رب خونگی خیلی رنگ میده چطور میگد رنگ نمیده حتما خوب تو روغن سرخ نکردید مثل زعفران خوش رنگ میشه
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
8
2
دقیقا همین طوری درست کردیم ولی جالب در نیامد وتو خونه ما رب خانگی طرف دار ندار د متاسفانه
امبر عرشیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
1
5
علت خوش رنگ بودن رب کارخانه ایی به علت پخت در شرایط خلا میباشد در روش تهیه سنتی در هنگام پخت رنگ به علت تماس با اکسیژن هوا بدرنگ میشود
پیشنهاد میگردد جهت جلوگیری از کپک زدن سفتی و غلظت رب را زیاد کنید و نمک رب را حداقل ۴ درصد بکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
2
4
من درست کردم رب خونگی خیلی عالی شده بیست دوکیلو درست کردم بسیار عالی شده اول کار آب کش کردی روغن اضافه کن چند قاشو بزرگ رنگش عالی میشه نمکش را آخر سر اضافه کن
فرجی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
0
1
اصلاً رب کارخانه مواد افزودنی داره وسعی کنیم کمتر بخریم بنفع سلامتی مونه و کپکم که میزنه.
البته برای رفع کپک تادرشو باز کردین بریزین تو ظرف چند بار جوش بخوره بعد از سرد شدن بذارین تو هرظرفی که می‌خواین دیگه کپک نمیزنه.
م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
2
2
من دیروز گوجه ها را ریز کردم با دلر خوب نرم کردم و ریختم داخل سطل های پلاستیکی. فردا انشاءالله صاف می کنم ومی جوشونم بعد که آماده شد شعله گاز را کم کرده در همان حالت که می جوشد داخل شیشه های درب فلزی دارند می کنم وسر شیشه را سفت می بندم وشیشه را وارونه گذاشته تا نصف روز بعد برداشته ودرجای خنک ؤسایه بگذارید هیچ کار نمی شود نه روغن اضافه می کنم به رب نه هیچی فقط نمک .
پاسخ ها
شکوفه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
سلام
من چند روز پیش رب خونگی درس کردم خیلی طعمش و رنگش عالی بود
تو شیشه های کوچک شیشه ک در فلزی دارن بعد سرد شدن ریختم روغنم روشون
بعدش گذاشتم تو اب سرد و رو گاز قرار دادم
تا پرس بشه امروز بعد شش روز رفتم باز کنم اسفاده کنم میبنم روشون یه کم داره کپک میزنه

بنظرتون میتونم اون روشو جدا کنم
و مابقی رب رو دوباره بجوشونم ک اصلا اب نداشته باشه بعد پرس کنم؟
حدیث
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
1
8
رب خونگی ن آب میریزن توش ن میزارن در فریزر نمک وروغن فقط ما رب داریم دوسال هم بمونه دریخچالم نمیزاریم ن کپک میزنه ن خراب میشه این روغنم باعث میشه موندگاریش بیشترشه وکپک نزنه رب خونگی رنگش ازرب کارخونه هم بهتره بایدبلدباشی چطوررب درست کنی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۶
وسلام من تو ربم زیادروغن ریختم خراب نمیشه آیا؟؟؟؟
نهلاتنل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
1
0
عزیز دلم اینکه آب گرجه بحساب میاد ، واسه اوملت خوبه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
0
4
مادرشوهرم بهترین رب ها رودرست میکنه که انصافا مزه غذای دوران بچگیم رو میده .باید گوجه ها رووقتی نصف کردی ونمک زدی بذاری دوروز بمونه تا ترش مزه بشه اگه فوری بپزی رب شیرین میشه وبد مزه
ناشناس
|
Australia
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
3
3
سلام هروقت رب درست کردین وقتی که آماده شد رب رو بریزین تویه پارچه آب اضافیش میره دیگه خراب نمیشه
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
1
4
دوستان اگه یه سر به کارخانه های تولید رب گوجه فرنگی برید و از نزدیک مشاهده کنید مطمنم تا اخر عمر لب به رب کارخونه ای نمیزدید.برای رب خانگی احتیاج به روغن نیست همینکه نمک اضاف کنید و غلظت رو زیاد کنید کپک نمیزند.
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
0
5
برای درست کردن رب باید بعد از اینکه گوجه ها را شستین دو قسمت کنین و در سطل های بزرگ که درب آنها بسته میشود بریزید و چند روزی بگذارید بماند (روزی دو یا سه بار چنگ بزنید تا کپک نزند البته مقدار کم کپک مشکلی ندارد)سپس از یک سبد که سوراخ های کوچک دارد صاف کنید تا دانه و پوست گوجه گرفته شود وبعد از آن قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته وبه آرامی اب اضافی تبخیر شود و زمانی که غلیظ شدند با مقداری روغن سرخ شوند و بعد از آن در ظروف شیشه ای بریزید و حدودا دو سانتی متر شیشه سر خالی باشد و با روغن جامد گرم شده پر شود . درب شیشه ها را ببندید و تا سال آینده از رب خانگی استفاده کنید.رب خانگی هم رنگ دارد و هم ترش هست.
نیالو
|
Hong Kong
|
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
1
4
سلام رنگ رب به خود گوجه ربط داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۹
1
3
آنهایی که بلد نیستید رب را درست کنید گوجه ها را نصف کنید و نمک بزنید و بگذارید خشک شود و بعد از خشک شدن آسیاب کنید و پودر گوجه استفاده کنید بدون افزودنی است و کپک هم نمیرنه فقط باید خشک کنید که مرطوب نباشه
مهمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۹
1
1
طرز تهیه رب خانگی بدون کپک
۱-خرید گوجه گوشتی نه نرم چون رب بیشتری میده ۲- بعد از شستشو آبگیری با دستگاه های جدید جداکننده پوست و تخم ۳- نمک زدن و جوشاندن تا غلظتی حدود یک ششم ۴- نکته بسیار مهم جهت کپک نزدن داغ داغ ریختن تا لب شیشه و بستن سریع و محکم درب آن که بعد از سرد شدن در شیشه پلمپ می شود نگهداری حتی ۲سال بدون کپک ۵- بهتره شیشه ها کوچک باشد مثل شیشه سس مایونز تا بعد باز شدن در یخچال زودتر مصرف شود و هوا نخورد که کپک بزند و یا بعد از باز کردن درب شیشه داخل فریزر نگهداری شود
اسماعیل جوادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۹
1
1
خوبه
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۹
2
1
چند ده هزار خانواده از رب گوجه زنگیشان می چرخه .

کارافرینی معکوس یعنی چه .در شبکه پنج هم برنامه به خانه بر میگردیم شده به رب گوجه خانگی برمی گریم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۹
2
2
نگران نباش کمتر کسی در دوره زمونه حال وحوصله اینکارها را داره که اخرش هم اکثر کپک میزنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۹
1
12
از تممممممام اخبار جهان والا این بدرد بخورتر بود ممنون
بماچه دختر ترامپ رقصید یا مهناز افشار و بهاره چکار کردند؟؟؟؟؟؟؟
چه دردی از ما دوا میکنند اینها ؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۰
0
1
من دستگاه اب گوجه گیری دارم رب درجه یک درست میکنم
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین